Αλέγκρι: Οι οπαδοί δεν παίζουν μπάλα

08:20 22/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η Γιουβέντους παίζει στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μιλώντας για τη παρουσία των οπαδών της πειραϊκής ομάδας, σημείωσε πως οι ποδοσφαιριστές παίζουν μπάλα και όχι οι οπαδοί. Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη η πρωταθλήτρια Ιταλίας να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται στα δυο παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Γιουβέντους,

Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, στη συνέντευξη Τύπου:
"Και οι 18 παίκτες της αποστολής είναι καλά. Είμαι σίγουρος για τους αμυντικούς, τον Τέβες, τον Βιδάλ και τον Μπουφόν. Για τους υπόλοιπους, θα δούμε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα αγωνιστεί ο Πογκμπά. Ο Βιδάλ έχει καλύτερη φυσική κατάσταση σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες και ελπίζουμε αύριο (σ.σ. απόψε) να είναι σε δημιουργική βραδιά. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον Ολυμπιακό.
Έχει παίκτες ποιότητας και θα πρέπει να τους σταματήσουμε για να κερδίσουμε. Ο Μίτσελ έχει φέρει την ισπανική νοοτροπία με πίεση και κατοχή μπάλας. Δεν είναι αποφασιστικής σημασίας, αλλά σίγουρα σημαντικό το ματς με τον Ολυμπιακό, όπως και αυτό σε δυο εβδομάδες στο Τορίνο.
Πρέπει να πάρουμε όσους πόντους μπορούμε σε αυτά τα δυο παιχνίδια. Πρέπει να υπάρχουν ισχυρά κίνητρα στην Ευρώπη και δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους. Έχει συμβεί να προηγηθούμε ή να δεχθούμε πρώτοι γκολ. Το σημαντικό όταν προηγηθείς είναι να κρατήσεις το προβάδισμα ή όταν δεχθείς γκολ να πετύχεις την ισοφάριση. Ο Μοράτα είναι παίκτης με πολύ μεγάλες προοπτικές.
Αύριο θα αποφασίσω αν θα τον χρησιμοποιήσω ή όχι. Είχε έναν τραυματισμό στην αρχή της σεζόν και έμεινε λίγο πίσω. Είμαι σίγουρος πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι πολύ... θερμή, αλλά δεν είναι οι οπαδοί που παίζουν μπάλα, είναι οι ποδοσφαιριστές".

Keywords
Τυχαία Θέματα