Μπλαν: Πολύ καλή ομάδα ο ΑΠΟΕΛ, μπορούσε να κερδίσει

08:07 22/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η Παρί Σεν Ζερμέν ζορίστηκε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ αλλά ένα γκολ του Έντινσον Καβάνι της χάρισε τη νίκη, μέσα στη Κύπρο, με τον Λοράν Μπλαν να υποστηρίζει πως η πρωταθλήτρια Κύπρου είναι μια πολύ καλή ομάδα που άξιζε να κερδίσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γάλλος τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας, ο Λοράν Μπλαν
"Αυτές οι νίκες είναι απόλαυση. Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο όμως η ομάδα μου δεν τα παράτησε και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να κερδίσει, όπως και εμείς, στο τέλος τα καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι για αυτό.
Η ομάδα μου ήταν αισιόδοξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ οργανωμένη ομάδα και επικίνδυνη επιθετικά. Είναι στη κρίση μας αν την αξίζαμε τη νίκη ή όχι όμως αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι η νίκη".
- Για τον Καβάνι: "Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε ατομικά για τον κάθε παίκτη. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν αλλά και για την ομάδα. Ο Καβάνι είναι ένας παίκτης που είχε έλλειψη αυτοπεποίθησης τον τελευταίο καιρό και αυτό το γκολ θα τον βοηθήσει στη συνέχεια".
- Για το αν πέρασε εφιαλτικές στιγμές: "Βρίσκω τραβηγμένο το... εφιαλτικές στιγμές. Πέρσι η ομάδα ήταν καλύτερη σε σχέση με φέτος. Έπαιξε ρόλο το Παγκόσμιο Κύπελλο, η απουσία του Ιμπραΐμοβιτς. Είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες στο παιχνίδι".
- Για τη διαφορά στο παιχνίδι της Παρί: "Ήταν δύσκολο το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα όπως και απόψε. Δεν μπορούν να συγκριθούν τα δυο παιχνίδια, έχουν πολύ διαφορετική φιλοσοφία. Ο ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να παίξει κλειστά και με αντεπιθέσεις. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα και πολύ οργανωμένη. Αν δεν σκοράρεις γρήγορα σε τέτοια παιχνίδια, θα τα βρεις σκούρα όπως έγινε και απόψε".
- Για τη συνέχεια: "Ξέρουμε ότι δεν κάναμε ένα μεγάλο ματς όμως ξέρουμε τι θα κρατήσουμε και είναι οι τρεις βαθμοί. Απόψε αγωνιστήκαμε με παίκτες που δεν ήταν έτοιμοι 100%. Δεν είμαστε στο τοπ επίπεδο όμως τέτοιες νίκες θα μας κάνουν καλό στη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα