Με νέο «αντί-Μάνταλο» στην Καλλιθέα

22:24 20/3/2015 - Πηγή: AEK365

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε στο 73' ο Ντάρκο Ζόριτς, στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για θλάση στον προσαγωγό. Μία ημέρα αργότερα, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και προστέθηκε ένας ακόμα πονοκέφαλος στον Τραϊανό Δέλλα, ενόψει του αγώνα με την Καλλιθέα. Που αργεί ακόμα, αλλά δεν είναι και τόσο μακριά ώστε ο Μαυροβούνιος να έχει πάρει το «ΟΚ» από το ιατρικό επιτελείο, ώστε να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση. Και εκεί που ο «Τράι» βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να έχει λυμένο

-κατά κάποιον τρόπο- το πρόβλημα του αντί-Μάνταλου, πλέον είναι αναγκασμένος να ψάξει εκ νέου τον αντικαταστάτη του μαέστρου, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ζόριτς.

Σύμφωνα πάντως με το ιατρικό επιτελείο, το κυριακάτικο ρεπό θα είναι ευεργετικό για τον Μιγκέλ Κορδέρο, που πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του Δέλλα για το ματς του «Ελ Πάσο». Και αν συμβεί αυτό, τότε μία από τις εναλλακτικές που υπάρχουν είναι να πάρει μέτρα στο γήπεδο ο Ανάκογλου και ο Ισπανος να παίξει στο πλευρό του Γιόχανσον. Αν πάντως υπάρχει μία ένσταση για τη συμμετοχή του Ισπανού, είναι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου (αν το παιχνιδι γίνει στον Ταύρο), που είναι κάκιστος και υπάρχουν φόβοι να επιβαρυνθεί στο γόνατό του. Ολα πάντως θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από Δευτέρα, όταν και η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα