Με... μισή ομάδα στη Ρωσία

13:35 17/10/2011 - Πηγή: AEK365

Πέρα των δεδομένων απουσιών από τους τιμωρημένους Μάκο, Δέλλα, αλλά και τους τραυματίες Γκούντγιονσεν, Γεωργέα, Κωνσταντόπουλο ήρθε να προστεθεί και αυτή του Νίκου Λυμπερόπουλου, για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Λοκομοτίβ στη Μόσχα. Ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης τους 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν την Τρίτη στις 2 το μεσημέρι για τη Μόσχα και μέσα σε αυτούς απουσιάζει το όνομα του "Λυμπε", με τον προπονητή να αποφασίζει ότι

πρέπει να τον ξεκουράσει. Στην αποστολή βρίσκονται οι Τσουκαλάς, Χέλγκασον και Μπερνς. Αναλυτικά η αποστολή: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Καράμπελας, Λαγός, Βάργκας, Μπερνς, Κλωναρίδης, Γκέντσογλου, Τσουκαλάς.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δούλεψε στο γυμναστήριο και έκανε ελαφρύ τρέξιμο υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Ο Νίκος Γεωργέας ξεκίνησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πλην του Έιντουρ Γκούντγιονσεν γυμνάστηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα