Λουίς Ενρίκε: Κρίμα που χάσαμε

12:41 17/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μέχρι και δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ντέρμπι της Ρώμης, η Ρόμα κρατούσε τον βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το γκολ του Μίροσλαβ Κλόζε την υποχρεώσει να φύγει ηττημένη κόντρα στην Λάτσιο με τον Λουίς Ενρίκε να υποστηρίζει πως όλοι πίστευαν πως η ισοπαλία θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Sky Sports Italia", ο προπονητής της Ρόμα τόνισε: "Είναι κρίμα που χάσαμε το παιχνίδι, λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα συνέβησαν. Όταν είχαμε την εντύπωση

ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, δεχθήκαμε το γκολ. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε καλή αρχή, ωστόσο μετά το γκολ δεν παίξαμε όπως συνήθως. Στην συνέχεια η Λάτσιο ρίσκαρε περισσότερο και μας δημιούργησε κάποια προβλήματα".

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, η Ρόμα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κίαερ με τον Λουίς Ενρίκε να εξηγεί γιατί επέλεξε αυτόν και όχι τον Μπουρδίσο λέγοντας: "Ο Μπουρδίσο ερχόταν από ένα κουραστικό ταξίδι με την εθνική του ομάδα. Είναι εύκολο να μιλάς μετά το παιχνίδι, αλλά εγώ πρέπει να πάρω τις αποφάσεις μου πριν τον αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα