Με δύο νίκες στους «4»

00:02 6/4/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΑΝΟΒΕΡΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-2 (1-2 το πρώτο ματς)

ΓΗΠΕΔΟ: AWD Arena

Στα ημιτελικά του Europa League πέρασε η Ατλέτικο Μαδρίτης που νίκησε και στην Γερμανία το Ανόβερο με 2-1 (2-1 είχε επικρατήσει και στο «Καλντερόν»). Πλέον οι «Ροχιμπλάνκος» θα αντιμετωπίσουν στους «4» την Βαλένθια... Μοιρασμένο το ματς

στο πρώτο μέρος χωρίς μεγάλες ευκαιρίες απο τις δύο ομάδες. Οι «Ροχιμπλάνκος» είχαν μια μικρή υπεροχή, χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν. Στο 3' είχαν αξιόλογη φάση με σουτ του Λουίς, ενώ η επόμενη φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 26' όταν ο Κόκε βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά δεν πρόλαβε να σουτάρει. Οι Γερμανοί ανέβασαν κάπως την απόδοση τους μετά το 25λεπτο και προσπάθησαν να κρατήσουν την μπάλα. Στο 31' οι Ισπανοί απείλησαν πάντως και πάλι με κεφαλιά του Αντριάν, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους. Καλύτερη η Ατλέτικο Μαδρίτης στην επανάληψη που ήταν εκείνη που στο ξεκίνημα... έψαξε περισσότερο το γκολ. Στο 48' ο Φαλκάο δεν πλάσαρε σωστά αφού έστειλε απο καλή θέση την μπάλα άουτ. Τελικά η υπεροχή των Ισπανών απέφερε καρπούς στο 63' όταν ο Αντριάν πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έγραψε το 0-1. Απο εκεί και πέρα το Ανόβερο πίεσε την Ατλέτικο, είχε δύο, τρεις αξιόλογες φάσεις, αλλά το θαύμα που ήθελε. Όλα τελείωσαν στο 85' μάλιστα όταν ο Φαλκάο με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Πόγκατετζ, Έγκιμαν, Τσερούντολο, Σουλτζ (73' Σμιέντεμπαχ), Πάντερ, Πίντο, Ράους (71' Αμπντελαουέ), Κόναν Για, Σλάουντραφ, Ντιούφ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Γκοντίν, Λουίς, Περέα, Μιράντα, Μάριο, Τιάγκο, Κόκε (65' Σάλβιο), Αντριάν, Φαλκάο, Ντιέγκο (88' Ντομίνγκεθ).

Keywords
Τυχαία Θέματα