Είχε κριθεί στη Γερμανία

00:02 6/4/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ- ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΣΑΛΚΕ: 2-2 (4-2)
Γήπεδο: Σαν Μαμέθ
Ακόμη ένα όμορφο ματς μας προσέφεραν, Μπιλμπάο και Σάλκε που έμειναν στο 2-2 με τους Βάσκους να παίρνουν την πρόκριση χάρη στο 4-2 του πρώτου ματς. Στα ημιτελικά η Μπιλμπάο θα κοντραριστεί με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Η Μπιλμπάο ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη στο ματς καθώς στο 9ο λεπτό ο Ντε Μάρκος έκανε τη σέντρα και ο Μουνιαΐν έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Ούνερσταλ απομάκρυνε.
Η Σάλκε απείλησε ένα λεπτό αργότερα με

το σουτ του Χούντελαρ, που ανάγκασε τον Ιραϊθόθ σε όμορφη επέμβαση, ενώ στο 23' ο Γιορέντε έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.
Οι Γερμανοί πίεσαν και πέτυχαν το γκολ στο 29ο λεπτό με το δυνατό συρτό σουτ του Χούντελαρ, ενώ στην επόμενη φάση το σουτ του Χουράδο πέρασε λίγο άουτ.
Στο 35ο λεπτό το απ' ευθείας φάουλ του Χούντελαρ έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 39' μετά από υπέροχη ενέργεια του Ιραόλα η μπάλα έφτασε στον Μουνιαΐν, εκείνος όμως πλάσαρε άουτ.
Η Μπιλμπάο έφερε το ματς στα ίσια στο 42ο λεπτό. Ο Ιμπάι Γκόμεθ πήρε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και με φανταστικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα
Στο 45+1' το σουτ του Ραούλ από το ύψος του πέναλτι, πέρασε λίγο άουτ.
Ο Ραούλ με φοβερό σουτ έβαλε ξανά τα Σάλκε μπροστά στο σκορ στο 53ο λεπτό, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Μουνιαΐν έδωσε για τον Σουσαέτα κι εκείνος με ιδανικό πλασέ έκανε το 2-2.
Στο 62ο λεπτό το πλασέ του Τοκέρο έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 66' ο Ιραϊθόθ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Φαρφάν.
Στο 77ο λεπτό η κεφαλιά του Χούντελαρ πέρασε ελάχιστα άουτ αλλά στη συνέχεια δεν υπήρξε κάτι καλό.
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Αουρτενέτσε, Αμορεμπιέτα, Ιραόλα, Εκίθα, Ντε Μάρκος, Αντέρ (30' Γκόμεθ, 74' Σαν Χοσέ), Μαρτίνεθ, Γιορέντε (58' Τοκέρο), Σουσαέτα, Μουνιαίν.
ΣΑΛΚΕ: Ούνερσταλ, Εσκουδέρο, Χούγλαντ, Παπαδόπουλος, Χόλτμπι (73' Χέγκερ), Τζόουνς, Χουράδο (60' Φαρφάν), Ματίπ, Ραούλ, Ομπάσι (63' Μαρικά), Χούντελαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα