Πέταξαν στα ημιτελικά οι «νυχτερίδες»

23:56 5/4/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ- ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΑΛΚΜΑΑΡ: 4-0 (1-2)
Γήπεδο: Μεστάγια
Μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης από την αρχή στην Αλκμαάρ, η Βαλένθια επικράτησε με 4-0 και στα ημιτελικά του Europa League, θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Η Βαλένθια μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά και στο 4ο λεπτό απείλησε με το πλασέ του Τίνο Κόστα από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 12' ο

Σολδάδο έκανε με τη μία το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Εστεμπάν είπε όχι, ενώ στο 16' ο Ραμί άνοιξε το σκορ για τις «νυχτερίδες». Ο Φεγκουλί έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ραμί με κεφαλιά νίκησε τον Εστεμπάν,
Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Αλκμαάρ, ο Ραμί πέτυχε και δεύτερο γκολ δύο λεπτά αργότερα με παρόμοιο τρόπο. Ο Κόστα σέντραρε από δεξιά, ο Σολδάδο έπιασε την κεφαλιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Ραμί απλά πλάσαρε στην κενή εστία.
Η Βαλένθια ήταν η μοναδική ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο και στο 42' έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία
Αρχικά ο Εστεμπάν είπε όχι στο σουτ του Σολδάδο και στη συνέχεια της φάσης η κεφαλιά του Ζόνας πέρασε λίγο άουτ.
Η Βαλένθια συνέχισε έτσι και στην επανάληψη και στο 53' η κεφαλιά του Σολδάδο κόντραρε, ενώ στο 55΄το πλασέ του Άλμπα κόπηκε πάνω στη γραμμή.
Ωστόσο στη συνέχεια της φάσης ο Σολδάδο έκανε τη σέντρα από δεξιά και προ κενής εστίας ο Άλμπα έκανε το 3-0.
Στο 70ο λεπτό ο Μπέντσοπ έκανε το πλασέ αλλά ο Άβες απομάκρυνε, ενώ στο 80' η Βαλένθια έφτασε και σε 4ο γκολ. Ο Άλμπα από τα δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Ερνάντες με πανέμορφο πλασέ έκανε το 4-0.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Ραμί, Μπαραγκάν, Αλμπα, Κόστα, Ματιέ, Τοπάλ, Φεγκουλί (75' Ερνάντες), Κόστα (85' Μαδούρο), Ζόνας (58' Παρέχο), Σολδάδο.
ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστεμπάν, Μαρσέλις, Βιεργκέβερ, Μοϊσάντερ, Πόουλσεν, Μάχερ, Μάρτενς, Ελμ, Χόλμαν (46' Γκούντμοντσον), Άλτιντορ (58' Μπέντσοπ), Μπέερενς (79' Φάλκενμπουργκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα