Με απουσίες στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

11:51 2/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση και ο Γιώργος Δώνης είδε τον Κοστίν Λαζάρ να προστίθεται στην λίστα των απόντων καθώς ο Ρουμάνος μέσος δεν κατάφερε να αποθεραπευτεί εγκαίρως.
Έτσι λοιπόν ο Λαζάρ τέθηκε εκτός μάχης όπως και οι Πάμπλο Γκαρσία, Αραούχο Έτο και Δημήτρης Σαλπιγγιδής που είναι τραυματίες. Αντίθετα στην αποστολή για

τον αγώνα του Περιστερίου βρίσκεται ο Κλάους Αθανασιάδης παρά την κάκωση στην αριστερή γάμπα.
Κατά πάσα πιθανότητα ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Δώνης θα παρατάξει την ομάδα με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τον Αποστολόπουλο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Βιβιάν με τον Κουμάλο ή τον Κατσικά στα στόπερ και τον Σταφυλίδη αριστερό μπακ. Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κάτσε και ο Φωτάκης, ο Λόρενς θα είναι στα δεξιά, ο Λίνο στα αριστερά και ο Γεωργιάδης πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο την Δευτέρα για την δεύτερη αγωνιστική της Super League: Γλύκος, Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης, Λίνο, Κουμάλο, Βιβιάν, Κατσικάς, Ιντζίδης, Κάτσε, Φωτάκης, Παναγιωτούδης, Κίτσιου, Γεωργιάδης, Λόρενς, Ρομπέρ, Πέλκας, Γιάννου, Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα