Σερ Άλεξ: Κοντός και χοντρός ο Ρούνεϊ

10:42 2/9/2012 - Πηγή: AEK365

Για περίπου ένα μήνα θα μείνει εκτός δράσης ο Γουέιν Ρούνεϊ μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Φούλαμ ωστόσο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι προβληματισμένος με την αγωνιστική κατάσταση του Άγγλου επιθετικού για τον οποίο άφησε αιχμές για την σωματοδομή του χαρακτηρίζοντας τον κοντό και χοντρό.
Σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Σάουθαμπτον, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Ο Γουέιν δεν είναι ο Ράιαν Γκιγκς. Ο Γκιγκς δεν έχει πάρει ποτέ ούτε ένα κιλό στην ζωή του. Ο Γουέιν είναι ένα παιδί που χρειάζεται παιχνίδια,

μπορείς να το δεις αυτό. Είναι κοντόχοντρος, δυνατός και πραγματικά χρειάζεται παιχνίδια, είναι τόσο απλό. Μερικοί άνθρωποι είναι τυχεροί. Είχα βγει τις προάλλες με τον τζόκεϊ Μικ Κάιναν. Είχαμε πάρει τρία μπουκάλια κρασί και παρέμενε στο ίδιο βάρος, δεν είχε πάρει ούτε ένα κιλό. Απίστευτο, και ο πατέρας του ο Τόμι είναι ακριβώς το ίδιο. Ο Γουέιν Ρούνεϊ θα κάνει εδώ την δουλειά του. Θα είναι συγκεντρωμένος και εννοείται πως θα ανακτήσει την φυσική του κατάσταση".

Keywords
Τυχαία Θέματα