Το σκέφτεται για Σίδνεϊ ο Ντελ Πιέρο

11:42 2/9/2012 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη Παρασκευή η Sydney FC ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ωστόσο ο εκπρόσωπος του 38χρονου ποδοσφαιριστή ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και σε νεότερη τοποθέτηση του ξεκαθάρισε πως ο Ντελ Πιέρο σκέφτεται ακόμα την πρόταση της ομάδας από την Αυστραλία.
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος και αδελφός του Ντελ Πιέρο, Στέφανο, τόνισε: "Κάποια πράγματα έχουν παρεξηγηθεί. Έχουμε ακόμη να δούμε κάποια πράγματα στο πρότζεκτ. Η πρόταση δεν

αφήνει αδιάφορο τον Αλεσάντρο, συζητάμε για ένα συμβόλαιο δυο ετών με αμοιβή 2 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. Εξετάζουμε πολύ σοβαρά την περίπτωση αυτή. Βλέπουμε με κάθε λεπτομέρεια την πρόταση που μας έχει κατατεθεί, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει σε όλες τις λεπτομέρειες. Είναι πολύ πρώιμο να συζητάμε ότι θα έχουμε καταλήξει μέχρι την Δευτέρα, όπως επιθυμεί ο σύλλογος".
Υπενθυμίζεται πως για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι Σιόν, Σέλτικ, Τότεναμ αλλά ο έμπειρος επιθετικός προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του σε πρωτάθλημα εκτός Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα