Με αλλαγές η Ρεάλ

12:53 24/11/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες μετά το παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Μπέτις για την 13η αγωνιστική της Primera Division και ο Αϊτόρ Καράνκα αποκάλυψε την πρόθεση του Ζοσέ Μουρίνιο να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Σε συνέντευξη Τύπου ο άμεσος συνεργάτης του Μουρίνιο μίλησε για
Το αν ο Μουρίνιο είναι ικανοποιημένος με τα τελευταία αποτελέσματα: "Ο προπονητής έχει δουλέψει, απολαμβάνει και στεναχωριέται το ίδιο έντονα,

έχοντας την επιθυμία να κατακτήσει τίτλους. Για αυτό βρίσκεται εδώ".
Τον διαιτητή της αναμέτρησης στο "Etihad": "Εάν δόθηκε η εντύπωση ότι είχε πρόβλημα με τον Μουρίνιο είναι κάτι που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε. Ο Μουρίνιο είπε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ότι υπολόγιζε το παιχνίδι στο Μάντσεστερ και το έκανε σαφές".
Την ξεκούραση των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ: "Είχαμε παιχνίδι την Τετάρτη και έχουμε μια μέρα λιγότερη να ξεκουραστούμε σε σχέση με τις άλλες ομάδες και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με τους παίκτες μας. Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές, σύμφωνα με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα".
Την επιρροή του τεχνικού επιτελείου: "Έχουμε την δυνατότητα να μιλάμε για τεχνικά ζητήματα. Τα υπόλοιπα πράγματα είναι κάτι που δεν μας αφορά κάτι περισσότερο από δυο χρόνια και έτσι έχουμε φτάσει στην κατάκτηση τίτλων".
Τις ομοιότητες της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Φερνάντο Αλόνσο: "Ένας σπουδαίος πρωταθλητής όπως ο Αλόνσο και μια σπουδαία ομάδα όπως η Ρεάλ ποτέ δεν το βάζουν κάτω".

Keywords
Τυχαία Θέματα