Πασσιαλής: Κλείνουμε τα αυτιά μας, κοιτάμε την δουλειά μας

12:43 24/11/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, δημοσιεύματα ήθελαν την διοίκηση του Άρη να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή με τον Νίκο Πασσιαλή να υποστηρίζει πως αυτός και ο συνεργάτης του, Δημήτρης Μπουγιουκλής, δεν επηρεάζονται από αυτά τα σενάρια και πρόσθεσε πως μοναδικός στόχος είναι η νίκη κόντρα στον Πανθρακικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη στην NOVA
-Κόουτς, γίνανε πολλά στην ομάδα, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στενοχώρια από τον κόσμο, συναντήσεις με τη διοίκηση, προπονητολογία που σας άγγιξε προσωπικά. Ένα δικό σας σχόλιο;
"Είναι φυσιολογικό

να γίνονται πολλά και να ψάχνεται η ομάδα από την στιγμή που δεν έχει καλή πορεία στα τελευταία ματς. Προσπαθούμε και εμείς από την μεριά μας κάτι να αλλάξουμε, διότι ξέρουμε ότι είμαστε σε δύσκολη θέση. Χρειαζόμαστε άμεσα βαθμούς και προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας, ώστε να κάνουμε μια καινούργια αρχή στο ματς που ακολουθεί με τον Πανθρακικό. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να μπορέσει η ομάδα να ξαναβρεί την ηρεμία της, διότι η αλήθεια είναι πως την έχει χάσει την τελευταία εβδομάδα, μετά την ήττα από τα Γιάννενα. Πιστεύω ότι υπάρχουν οι δυνατότητες στην ομάδα, να παίξει καλύτερα από ό,τι έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι. Η βαθμολογική θέση δεν μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε, καθώς πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα ματς που ακολουθούν, ώστε να πάρουμε τους βαθμούς τους οποίους χρειαζόμαστε".
-Μπορεί κάποιος να είναι συγκεντρωμένος, έχοντας τη συγκεκριμένη περιρρέουσα ατμόσφαιρα;
"Είμαστε πολλά χρόνια στο χώρο, και εγώ και ο κ. Μπουγιουκλής και δεν επηρεαζόμαστε. Εγώ, τουλάχιστον, δεν επηρεάζομαι από αυτά που γράφονται. Σκέφτομαι και κοιτάω πάντα το καλό της ομάδας, διότι αν αρχίσουμε και ασχολούμαστε με όλα αυτά που γράφονται και ακούγονται, θα χάσουμε τον προσανατολισμό μας και τον στόχο μας. Προσπαθούμε, λοιπόν, να τα αφήνουμε στην άκρη, να μην τα περάσουμε στους ποδοσφαιριστές διότι αυτό είναι το σημαντικό, να μην επηρεαστούν αυτοί και όχι εμείς. Ας αφοσιωθούμε στην δουλειά μας για να μπορέσουμε να πάμε την Δευτέρα στην Κομοτηνή, να κερδίσουμε και να είναι όλα καλά".
-Πώς νιώσατε όταν μάθατε πως ένας καινούριος προπονητής προορίζεται για τη θέση σας;
"Σας είπα, είναι φυσιολογικό. Όταν οποιαδήποτε ομάδα δεν πάει καλά, το πρώτο που γίνεται, είναι να αρχίσει η προπονητολογία. Τα έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Κλείνουμε τα αυτιά μας και κοιτάμε την δουλειά μας".
-Και η δουλειά σας είναι τη Δευτέρα στην Κομοτηνή, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς;
"Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχει πολλά παιχνίδια ακόμα. Είναι όμως κίνητρο για εμάς, να πάρουμε τους βαθμούς, να ρεφάρουμε την ήττα από τα Γιάννενα και να είμαστε λιγότερο πιεσμένοι, ώστε με περισσότερη άνεση να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι".
-Εχει αποδείξει φέτος ο Αρης πως υπό πίεση πάει καλύτερα. Τελικά, μήπως είναι ένα πλεονέκτημα αυτό, ενόψει του ματς της Δευτέρας;
Keywords
Τυχαία Θέματα