Με 4-3-3 και στη Μόσχα η ΑΕΚ

15:20 17/10/2011 - Πηγή: AEK365

Οι πολλές απουσίες σε συνδυασμό με την κούραση κάποιων παικτών αναγκάζει τον Νίκο Κωστένογλου να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, για το ματς με τη Λοκομοτίβ Μόσχας την Πέμπτη. Αλλαγές μόνο όμως σε πρόσωπα, αφού η διάταξη (4-3-3 δηλαδή) θα είναι ίδια με αυτή που αγωνίστηκε η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο δίτερμα που έγινε στην προπόνηση της Δευτέρας, το βάρος έπεσε στην τακτική. Ο Κωστένογλου διέκοπτε πολλές φορές

τη ροή του παιχνιδιού προκειμένου να δώσει οδηγίες στους παίκτες του: «Είναι γρήγοροι οι αντίπαλοί μας, θα δουλέψουμε ιδιαίτερα στην αμυντική μας λειτουργία και στις αντεπιθέσεις», τους είπε. Η ΑΕΚ λοιπόν θα πάει το ματς της Πέμπτης στην κόντρα, με τον προπονητή να επιθυμεί «σφιχτή» αμυντική λειτουργία ώστε να περιοριστούν οι χώροι στην άμυνα της ομάδας, για τους ταχύτατους Ρώσους.

Όσον αφορά την ενδεκάδα τα κουκιά δείχνουν μετρημένα. Στα αξιοσημείωτα η χρησιμοποίηση με την ομάδα των «βασικών» του Μπερνς (δεν έχει παίξει φέτος σε επίσημο παιχνίδι), όπως και των Μπέλεκ, Γκέντσογλου. Συγκεκριμένα λοιπόν στο τέρμα ήταν ο Αραμπατζής, δεξί μπακ ο Κοντοές, αριστερό ο Καράμπελας, με τους Κάλα και Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας. «Κόφτης» στη θέση του Μάκου στο 4-3-3 έπαιξε ο Γκέντσογλου. Δεξιά του είχε στα χαφ τον Βάργκας κι αριστερά τον Λαγό. Ως δεξί εξτρέμ αγωνίστηκε με τους «βασικούς» ο Μπερνς, ενώ αριστερά χρησιμοποιήθηκε ο Χοσέ Κάρλος. Στην κορυφή της επίθεσης δοκιμάστηκε ο Μπέλεκ.

Όπως φαίνεται από τη σημερινή δοκιμή επιβεβαιώνετε το χθεσινό ρεπορτάζ του aek365.gr που ήθελε τον Κωστένογλου να σκέφτεται να κρατήσει στον πάγκο τον Λεονάρντο για το ματς της Πέμπτης, προκειμένου να τον έχει όσο γίνεται πιο «φρέσκο» την Κυριακή απέναντι στον ΟΦΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα