Χωρίς Σμέλτσερ η Ντόρτμουντ

15:06 17/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με τον Λούκας Πίστσεκ αλλά όχι τον Μαρσέλ Σμέλτσερ θα ταξιδέψει στην Αθήνα η Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός αποστολής θα μείνει και ο κεντρικός αμυντικός Γιούλιαν Κοχ ο οποίος είναι εδώ και καιρό τραυματίας ενώ ο Πίστσεκ διεκδικεί θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Από την πλευρά

του, ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA τόνισε για το παιχνίδι της Τετάρτης: "Δεν υπάρχει καμία εγγύηση αλλά είναι ευκαιρία για εμάς το ματς με τον Ολυμπιακό για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το χειρότερο σενάριο είναι να απολαύσουμε την εμπειρία, να πάρουμε τα χρήματα από την συμμετοχή μας και στην συνέχεια να επικεντρωθούμε στην Bundesliga. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και είμαστε έτοιμοι για όλα".

Την ίδια στιγμή προβληματισμό προκαλεί στην γερμανική ομάδα η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας η οποία μπορεί να παραταθεί και μέχρι την Πέμπτη με τον ταξιδιωτικό υπεύθυνο της Ντόρτμουντ, Τόμας Χες, να δηλώνει: "Έχουμε ετοιμάσει δυο εναλλακτικά σχέδια για κάθε περίπτωση. Έχουμε κανονίσει τις μετακινήσεις μας, ενώ το ξενοδοχείο μας είναι μακριά από το κέντρο των διαδηλώσεων στην Αθήνα. Αν συνεχιστεί η απεργία και την Πέμπτη, είναι πιθανό να παραμείνουμε για μια μέρα ακόμα στην Αθήνα

Keywords
Τυχαία Θέματα