Ματσάρι: Δεν είναι τυχαία στην κορυφή η Γιούβε

18:17 28/11/2011 - Πηγή: AEK365

Οι Παρτενοπέι μετά το 1-1 με την Αταλάντα είναι στο -9 από την κορυφή και αν δε θέλουν να μείνουν ακόμη πιο πίσω πρέπει να νικήσουν το βράδυ της Τρίτης στο κατάμεστο «Σαν Πάολο» για να ξαναμπούν στη μάχη του τίτλου.

«Για εμάς είναι το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επιστρέψαμε από το Μπέργκαμο στις 2 τα ξημερώματα Κυριακής και σε λίγες ώρες έπρεπε να είμαστε στο γήπεδο για προπόνηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χάσουμε κι άλλους βαθμούς. Άκουσα ότι και ο Αντόνιο Κόντε έχει να

αντιμετωπίσει το πρόβλημα της κούρασης μετά το ματς του Σαββάτου με τη Λάτσιο. Η Μπάγερν Μονάχου, λόγω του Champions League, έχασε βαθμούς σε θεωρητικά εύκολο ματς στη Bundesliga. Η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε ισόπαλη, η Μπαρτσελόνα έχασε... Αυτό δείχνει πολλά», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Νάπολι και στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο της Γιουβέντους, λέγοντας όμως και ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για μάχη.

«Νομίζω ότι ο Κόντε σε κάποια σημεία έχει αντιγράψει τον τρόπο παιχνιδιού μας. Πιστεύω ότι αυτή η Γιουβέντους μοιάζει αρκετά στη δική μου Νάπολι σε συγκεκριμένους τομείς. Σίγουρα οι Μπιανκονέρι δεν είναι τυχαία στην κορυφή και σίγουρα θα μας σεβαστούν την Τρίτη. Η ομάδα μου, όμως, έχει υπερήφανους παίκτες και θα παίξουμε με υπερηφάνεια».

Τέλος, ο Ματσάρι υπερασπίστηκε τον Μάρεκ Χάμσικ, που φέτος δεν σκοράρει με τη συχνότητα των περασμένων σεζόν.

«Ο Μάρεκ είναι μέσος και όχι επιθετικός, άρα δεν έχει την υποχρέωση να σκοράρει. Εγώ του ζητάω να βοηθάει συνολικά στο ματς. Μερικές φορές του ζητάω να προσέχει περισσότερο αμυντικά και αυτό σημαίνει πως τον κρίνω συνολικά από την προσφορά του στον αγώνα και όχι από το αν σκοράρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα