«Ούτε ο Μουρίνιο πήρε πρωτάθλημα τη πρώτη χρονιά»

17:50 28/11/2011 - Πηγή: AEK365

Για όλα τα θέματα μίλησε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ στον ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη. Ο Πολωνός τεχνικός σχολίασε την ατμόσφαιρα που προκαλούν στο γήπεδο οι οπαδοί των «κίτρινων» λέγοντας πως ο τρόπος που εκφράζουν την αγάπη τους για την ομάδα, ωθεί και τον ίδιο και τους παίκτες του σε μεγαλύτερες προσπάθειες. Ο 39χρονος τεχνικός δήλωσε επίσης πως στόχος του είναι να προωθήσει στη πρώτη ομάδα νεαρούς παίκτες από τις ακαδημίες των Θεσσαλονικιών. Τέλος, για τον ερχομό του στον Άρη είπε πως «Και ο Μουρινίο την πρώτη χρονιά δεν πήρε πρωτάθλημα»...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στον «ArisFM»:

Για

τη γενική του άποψη:«Εάν ο Άρης δεν είχε αγωνιστικό πρόβλημα δεν θα βρισκόμουν εδώ. Το διάστημα που είμαι στην ομάδα παρατήρησα κάποια πράγματα. Ένα είναι ότι έχει ένα μεγάλο ρόστερ με 37 παίκτες και δεν υπήρχαν οι δυνατότητες να κάνουμε προπονήσεις υπό κανονικές συνθήκες. Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα καλό κλίμα στην ομάδα γιατί έχεις περισσότερος ανικανοποίητους παρά ικανοποιημένους παίκτες. Κάποια στιγμή πρέπει να παρθούν δύσκολες αποφάσεις γιατί αφορά και τους ανθρώπους του Άρη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να γίνουμε μια οικογένεια που θα μάχεται ο ένας για τον άλλο και να τα δίνει όλα όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά και για τους φιλάθλους».

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Άρη:«Όπως είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο σου δίνει μια ώθηση παραπάνω που θα πρέπει να σε ωθεί σε μεγαλύτερη προσπάθεια για τη νίκη. Ελπίζω με τον Παναθηναϊκό να μην είναι άδειο το γήπεδο . μπορεί να μην είμαστε καλά στη βαθμολογία αλλά χρειαζόμαστε τον κόσμο πιο πολύ από ποτέ. Έχω βρεθεί δύο φορές στο γήπεδο μια ως προπονητής και μια στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν είχαν κανένα φόβο γιατί γνώριζα ότι ο κόσμος είναι φανταστικός και το είδα τη στιγμή που ήμασταν πίσω με 2-0. Αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό γιατί δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα τρίτο γκολ και να γυρίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα τους ικανοποιήσουμε περισσότερο. Όσον αφορά τις προσδοκίες που υπάρχουν, δεν νιώθω πίεση και όσο θα εργάζομαι εδώ, θα δώσω τα πάντα για τον Άρη και να τον φέρω εκεί που του αρμόζει πραγματικά».

Για τις γνώσεις του σχετικά με την ιστορία του Άρη:«Την Πέμπτη μας έφεραν βιβλία με την ιστορία του Άρη από τη Λέσχη και γνώριζα κάποια πράγματα, όπως ότι είναι ένας Σύλλογος που διοικείται από τον κόσμο του. Και για αυτό το λόγο η ομάδα πρέπει να είναι μια οικογένεια. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να δουλέψουμε γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που μας λείπουν σαν ομάδα. Εγώ έχω έρθει εδώ σαν προπονητής και θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε μια ομάδα για να τους αφήσουμε όλους ικανοποιημένους. Όταν θα είμαστε καλά αγωνιστικά, θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι».

Για τον ερχομό του στην ομάδα:«Όταν δέχθηκα την πρόταση του Άρη, το πρώτο που είδα ήταν το πρόγραμμα που έχει. Θα ήταν για μένα το πιο εύκολο να κάτσω και να περιμένω αλλά πήρα το ρίσκο και ύστερα από τα πρώτα μου τέσσερα παιχνίδια θα έχω μι

Keywords
Τυχαία Θέματα