«Κυρία» στο Τορίνο… (VIDEO)

15:32 23/2/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΤΣΙΟ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 3-2
Γήπεδο: Ολίμπικο

Καταδικασμένη μοιάζει η Σασουόλο, που γνώρισε την 6η σερί ήττα της. Η ομάδα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι το πάλεψε αλλά τελικά έχασε με 3-2 από τη Λάτσιο κι έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας.

Στο 24ο λεπτό ο Κλόζε δεν μπόρεσε από καλή θέση να σκοράρει, αλλά στο 36' ο Ράντου με τρομερό αριστερό σουτ από μακριά έκανε το 1-0 για τους Ρωμαίους.

Στο 57ο λεπτό ο Πέγκολο είπε όχι σε σουτ του Κλόζε, ενώ στο 72' ο Μπεράρντι έχασε μεγάλη ευκαιρία. Τελικά στο 72ο λεπτό η Σασουόλο έφερε στα ίσα το ματς με γκολ

του Φλοκάρι, αλλά με τη σέντρα ο Τζίγκλερ έχασε στο κέντρο, ο Γκονζάλες πάσαρε στον Κλόζε που έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Λάτσιο. Η Σασουόλο δεν το έβαλε κάτω και στο 80ο λεπτό ισοφάρισε ξανά με τρομερή εκτέλεση φάουλ. Ωστόσο δεν άντεξε και στο 83'ωο Ράντου έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Καντρέβα ίσως και να βρήκε λίγο την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 3-2.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερισα, Ντίας (56' Σιανί), Ράντου, Μπιάβα, Κονκό, Μάουρι (64' Μπίλια). Γκονζάλες, Λεντέσμα, Λούλιτς, Καντρέβα, Κλόζε.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Μέντες, Καναβάρο, Αριάουντο, Μαγκνανέλι, Μπιοντίνι, Τσίμπσα (46' Τζίγκλερ, 75' Φλόρες), Λόνγκι, Ζάζα (61' Μπεράρντι), Φλοκάρι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΟΡΙΝΟ: 1-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Το κάστρο της Γιουβέντους έμεινε αλώβητο και στο ντέρμπι με την Τορίνο. Η «Μεγάλη Κυρία» έκανε το 13Χ13 εντός έδρας νικώντας την «γκρανάτα» με 1-0 και παραμένει μόνη πρώτη.

Στο 10' το σουτ του Ελ Καντουρί πέρασε λίγο άουτ και στο επόμενο λεπτό ο Παντέλι είπε όχι σε σουτ του Τέβες. Στο 18ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Ιμόμπιλε πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 28ο λεπτό, το φάουλ του Πίρλο πέρασε μόλις άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Νταρμιάν έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά το σουτ του Κούρτιτς δεν βρήκε στόχο και στο 30' η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ. Ο Τέβες γύρισε υπέροχα το σώμα του έξω από την περιοχή και σούταρε αμέσως στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Στο 35ο λεπτό ο Μπουφόν είπε όχι σε κεφαλιά του Γκλικ, όπως έκανε και στο 38΄ο Παντέλι σε φάουλ του Πίρλο.

Στο 66ο λεπτό ο Τέβες εκμεταλλεύτηκε αδράνεια των αμυντικών της Τορίνο κι έκανε το παλσέ, αλλά ο Παντέλι απέκρουσε, ενώ στο 80' η Τορίνο διαμαρτυρήθηκε σωστά για πέναλτι που δεν της δόθηκε σε ανατροπή του Ελ Καντουρί από τον Πίρλο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κάσερες, Πογκμπά, Βιδάλ (74' Μαρκίζιο), Ασαμόα, Πίρλο, Λιχτστάινερ, Γιορέντε (89' Παντοΐν), Τέβες (90' Οσβάλντο)

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μπόβο (81' Μετζιορίνι), Μορέτι, Γκλικ, Ελ Καντουρί (85' Φάρνερουντ), Κούρτιτς (90+3' Μπάσα), Βίβες, Νταρμιάν, Μασιέλο, Τσέρτσι, Ιμόμπιλε.

ΙΝΤΕΡ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 1-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Στο 1-1 κόλλησε η Ίντερ με την Κάλιαρι και η Βερόνα την πλησίασε με αποτέλεσμα η έξοδος στην Ευρώπη να είναι επισφαλής.

Στο 23ο λεπτό ο Άλβαρες έβγαλε τη σέντρα και ο Σάμουελ έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 37' ο Βεσίνο σούταρε λίγο άστο. Τελικά στο 39ο λεπτό ξ Κάλιαρι πήρε κεφάλι στο σκορ με το πέναλτι του Πινίγια. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μιλίτο βρέθηκε σε ιδανική θέση.

Στο 49ο λεπτό ο Ικάρντι αστόχησε από καλή θέση αλλά στο 52' η Ίντρ έφερε στα ίσα το σκορ. ο Ναγκατόμο έκανε από αριστερά τη σέντρα, ο Ικάρντι στο δεύτερο δοκάρι γύρισε την μπάλα με κεφαλιά και ο Ρολάντο με σουτ εξ επαφής νίκησε τον Αβράμοφ. Στο 55ο λεπτό ο Γκουαρίν έχασε μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 59΄ο Κόσου έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά έξω. Στο 65ο λεπτό ο Αβράμοφ έδιωξε καταπληκτικά το σουτ του Παλάσιο,

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρολάντο, Ζουάν, Σάμουελ, Γκουαρίν, Άλβαρες (66' Κόβασιτς), Κουζμάνοβιτς (79' Μπότα), Τζόναθαν, Ναγκατόμο, Παλάσιο, Μιλίτο (46' Ικάρντι)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αβράμοφ, Ντεσένα, Ροσετίνι, Αστόρι, Αβελάρ, Έκνταλ, Βεσίνο, Κόσου (78' Περικό), Αντριάν (57' Έρικσον), Ιμπαρμπό, Πινίγια (71' Νενέ)

ΚΙΕΒΟ-ΚΑΤΑΝΙΑ: 2-0
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Τεράστια βαθμολογική ανάσα πήρε η Κιέβο που κέρδισε με 2-0την Κατάνια, την έβαλε από κάτω και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Παλόσκι έκανε το σουτ και ο Αντούχαρ έδιωξε, ενώ στο 22' ήταν η σειρά του Αγκάτσι να πει όχι σε προσπάθεια του Λόντι. Στο 24' ο Παλόσκι αστόχησε από καλή θέση ενώ στο 33' και στο 35΄οι Αντούχαρ και Αγκάτσι πραγματοποίησαν ακόμη δύο μεγάλες επεμβάσεις σε σουτ των Γκουαράντε και Μπεργκέσιο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο 36ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, με τον Θερο να κάνει το 1-0 από τα 11 μέτρα. Στο 41' η κεφαλιά του Κέκο πέρασε λίγο άουτ, όπως και το σουτ του Λόντι στο 43'.

Στο 47ο λεπτό ο Αγκάτσι είπε όχι σε κεφαλιά του Περούτσι, ενώ στο 49' ο κίπερ της Κιένο σταμάτησε και τον Λόντι. Τελικά στο 68ο λεπτό η Κιέβο πέτυχε και δεύτερο γκολ με όμορφη κεφαλιά του Ριγκόνι και ουσιαστικά καθάρισε το ματς.

ΚΙΕΒΟ: Αγκάτσι, Φρέι, Νταϊνέλι, Σέζαρ, Γκουάνα (73' Μπερναρντίνι), Χεταμάι, Ντραμέ, Ριγκόνι (79' Ραντοβάνοβιτς), Γκουαράντε, Θερό (54' Στόιαν), Παλόσκι.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντούχαρ, Περούτσι, Σπόλι, Μπελούτσι, Άλβαρες, Λόντι, Ίζκο, Ρινάουντο (64' Πλαζίλ), Κέκο (61' Φεντάτο), Κάστρο (71' Μπόατενγκ), Μπεργκέσιο.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΜΙΛΑΝ: 0-2
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Για τα καλά στο κόλπο της Ευρώπης μπήκε η Μίλαν, που με τον Κλάρενς Σέεντορφ στον πάγκο της, δείχνει να ανακάμπτει. Οι «ροσονέρι» κέρδισαν με 2-0 την Σαμπντόρια και ανεβαίνουν σταθερά στη βαθμολογία.

Στο 2ο λεπτό ο Ντα Κόστα είπε όχι σε σουτ του Τααράμπτ, ενώ στο 6' ο Μουστάφι έκοψε πάνω στη γραμμή τη λόμπα του Πατσίνι. Η Μίλαν πήρε κεφάλι στο σκορ στο 12ο λεπτό, με τον Τααράμπτ να κατεβάσει στη μικρή περιοχή και να πλασάρει ιδανικά. Στο 18' το σουτ του Χόντα έφυγε λίγο άουτ και στο 26 ο Αμέλια είπε όχι σε σουτ του Γκαμπιαντίνι, ενώ στο 40' ο Σαπονάρα έκανε όμορφη ενέργεια αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Η Μίλαν πίεσε και στην επανάληψη και στο 58ο λεπτό μετά από σέντρα του Πατσίνι, ο Ραμί με κεφαλιά έκανε το 2-0. Η Σαμπντόρια έμεινε με 10 παίκτες στο 73ο λεπτό λόγω αποβολής του Μάξι Λόπες και δε μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Φορμαζιέ, Μουστάφι, Κόστα, Ρεγκίνι, Παλόμπο, Ομπιάνγκ (56' Λόπες), Βζόλεκ (46' Σοριάνο), Κρστίσιτς (80΄Ρενάν), Γκαμπιαντίνι, Έντερ.

ΜΙΛΑΝ: Αμέλια, Αμπάτε, Τζακάρντο, Ραμί, Κονστάντ (76' Εμάνουελσον), Μοντολίβο, Μουντάρι (64' Εσιέν), Χόντα, Σαπονάρα (56' Πόλι), Τααράμπτ, Πατσίνι

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 1-1
Γήπεδο: Φρίουλι

Στο 1-1 έμειναν Ουντινέζε και Αταλάντα κα συνεχίζουν μαζί χέρι χέρι.

Στο 5' και στο 7' τα σου των Μποναβεντούρα και Μουριέλ πέρασαν μόλις άουτ, ενώ στο 20' ο Σκάφετ είπε όχι σε πλασέ του Μοράλες. Τελικά στο 24ο λεπτό η Αταλάντα πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Μπρίβιο, ενώ στο 28' ο Γέπες αστόχησε για λίγο.

Η Ουντινέζε μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 71ο λεπτό ο Ντι Νατάλε με πέναλτι έκανε το 1-1. Στο 84ο λεπτό η Αταλάντα άγγιξε το γκολ, καθώς το σουτ του Κιγκαρίνι τράνταξε το δοκάρι του Σκάφετ.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σκάφετ, Νάλντο (32' Φερνάντες), Ντανίλο, Ντομίτσι, Βιντμέρ Μπαντού (88' Γεμπντά), Άλαν, Πίντζι, Μπάστα, Μουριέλ (57' Λόπες), Ντι Νατάλε.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Μπεναλουάν, Γέπες, Στεντάρντο, Μπρίβιο, Ραϊμόντι (80' Εστιγκαρίμπια), Μπεζέλι (69' Κιγκαρίνι), Καρμόνα, Μποναβεντούρα, Μοράλες (62' Ντε Λούκα), Ντένις.

ΛΙΒΟΡΝΟ-ΒΕΡΟΝΑ: 2-3
Γήπεδο: Αρμάντο Πίκι

Τρομερή ματσάρα στο «Αρμάντο Πίκι» με τη Βερόνα να νικά με 3-2 τη Λιβόρνο και να κάνει όνειρα Ευρώπης.

Στο 20'ο Μπάρντι είπε όχι σε όμορη προσπάθεια του Τόνι, ο οποίος στο 22' και στο 35' είχε δύο ακόμη καλά σουτ με την μπάλα όμως να μη βρίσκει το στόχο/ στο 31' ο Ράφαελ. Το 31ο λεπτό ο Μπα΄ρντι απέκρουσε τα σουτ του Ντοναντέλ και στο 33' ο Γιάνκοβιτς με ξαφνικό μακρινό σουτ, αιφνιδίασε τον κίπερ της Λιβόρνο κι άνοιξε το σκορ. μάλιστα στο 43' ο Τόνι έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ρομούλο κατέβασε μόνος του και με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ιτούρμπε έκανε από αριστερά το γύρισμα και ο Τόνι αφύλακτος δεν είχε πρόβλημα να γράψει το 3-0.

Στο 49ο λεπτό του σουτ του Εμεγκάρα από καλή θέση, πέρασε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Ιτούρμπε στο 54'. Στο 59ο λεπτό ο Μπάρντι είπε όχι σε σουτ του Τόνι και στο 60' το πλασέ του Παουλίνιο πέρασε άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ράφαελ έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Παουλίνιο, ο οποίος στο 71' μείωσε σε 3-1 και με τη σέντρα η Λιβόρνο μείωσε κι άλλο με όμορφο γκολ του Γκρέκο. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν και για το 3ο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν.

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Καστελίνι (46' Μπελφοντίλ), Ρινάουντο (61' Γκεμίτι), Κόντα, Ντάνκαν, Γκρέκο, Μεσμπά, Έμερσον, Μπαγιέ (90' Μοσκέρα), Εμεγκάρα, Παουλίνιο.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Κατσιατόρε, Μάρκες, Μόρας, Αλμπερτάτσι, Ντοναντέλ, Ρομούλο (82' Ντονάτι), Μαρκίνιο, Ιτούρμπε (79' Σάλα), Γιάνκοβιτς (82΄Γκόμες), Τόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα