Μπλακ-άουτ η Ατλέτικο, μόνη πρώτη η Ρεάλ

14:56 23/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 25η αγωνιστική

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ρέινο ντε Ναβάρα

Η Ατλέτικο παρουσίασε εικόνα κατάρρευσης για ένα ημίχρονο στη Ναβάρα και γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Οσασούνα πέφτοντας από την κορυφή. Καταστροφικό το πρώτο μέρος για τους "ροχιμπλάνκος" που με την ολοκλήρωση του βρέθηκαν να χάνουν με 3-0. Ο Θεχούδο άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό και ο Αρμεντέρος στο 21' έκανε το 2-0. Το τρίτο χτύπημα

ήρθε στο 42' με τον Ρομπέρτο Τόρες.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές, Φερνάντεθ, Μαρκ Μπερτράν (46'Όιερ), Λοτιές (79'Μιγκέλ Φλάνιο), Ντιαμιά, Αρίμπας, Λόλο, Σίλβα, Θεχούδο (83'Λοέ), Αρμεντέρος, Τόρες, Ριέρα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Χουανφράν, Αλντερβαϊρέλντ, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Μάριο Σουάρες (46'Κόκε), Γκάμπι, Ντιέγκο (59'Αρντά), Αντριάν, Ντιέγκο Κόστα, Βίγια (61'Ραούλ Γκαρθία).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Μεστάγια

Με ένα γκολ λίγο πριν τη λήξη η Βαλένθια πήρε το ματς με τη Γρανάδα. Η φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 47΄με τον Πίτι όμως απάντησε στο 63' ο Φέντε Αλκάθερ. Τελικά τη νίκη στις "νυχτερίδες" έδωσε ο Βέθο με γκολ στο 90'.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Μπαραγκάν, Βέθο, Ματιού, Μπερνάτ, Χάβι Φουέγο, Φεγκουλί, Κεϊτά, Παρέχο, Φέντε (72'Μίτσελ), Βάργκας (59'Ζόνας).

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Νιόμ, Κόεφ, Μουρίγιο, Ανγκούλο, Ιτούρα, Ρίκο (21'Φατάου), Ρέθιο, Μπραχίμι (76'Περέιρα), Πίτι (84'Φουλκιέρ), Ελ Αράμπι.

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Όλα λάθος κατάφερε να τα κάνει ο Χιλ Μανθάνο στο ματς της Μπέτις με την Μπιλμπάο όπου οι Βάσκοι επικράτησαν με 2-0. Ο διαιτητής δεν έδωσε δύο πέναλτι στη Μπέτις, έδωσε πέναλτι στη Μπιλμπάο για μαρκάρισμα έξω από την περιοχή, ακύρωσε κανονικό γκολ των Βάσκων, απέβαλε δύο παίκτες των "μπέτικος" και δεν απέβαλε ως όφειλε έναν της Αθλέτικ. Το αποτέλεσμα ήταν η Μπέτις τελικά να αδικηθεί κατάφορα και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την Σεγούνδα. Οι Βάσκοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Μουνιαΐν στο 34' με την παράβαση να έχει γίνει εκτός περιοχής. Στο 41' η Μπέτις έμεινε με δέκα όταν αποβλήθηκε ο Περκίς και στο 58' με εννέα όταν είδε δεύτερη κίτρινη ο Ρέγες Στο 81' ο Γκιγέρμο έκανε το 0-2 και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Ρ.ΜΠΕΤΙΣ: Αντάν, Χουανδράν, Ν'Ντιαγέ, Περκίς, Ντιντάκ, Ρέγες, Νόνο (60'Νόσα), Μπαπτιστάο (46'Φιγκουέρας), Σεβίγια, Σεντρίκ (67'Ματίγια), Ρουμπέν Κάστρο.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Γκουρπέγκι, Σαν Χοσέ, Μπαλενθιάγα, Ιτουράσπε, Μικέλ Ρίκο (68'Ντε Μάρκος), Ερέρα, Σουσαέτα (69'Σαμπορίτ), Μουνιαΐν (80'Γκιγέρμο), Κίκε Σόλα.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: Βαγιέκας

Μεγάλο διπλό με 1-0 πέτυχε η Σεβίλλη μέσα στην έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο, βλέπει Ευρώπη και ταυτόχρονα βύθισε κι άλλο την αντίπαλό της. Στο 22ο λεπτό το σουτ του Τίτο πέρασε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Παρέχα στο 29', ενώ στο 53' ο Ρουμπέν είπε όχι σε συρτό σουτ του Ράκιτιτς. Στο 55ο λεπτό ο Βιέρα έχασε τεράστια ευκαιρία σχεδόν εξ επαφής και στο 57' η Σεβίλλη πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ράκιτιτς εκτέλσε το φάουλ από δεξιά και ο Κόκε με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 73' ο Ντιόγο αστόχησε από καλή θέση, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Μπέτο είπε όχι σε κεφαλιά του Λονγκό και στο 76' μετά από σέντρα του Λονγκό, ο Ράκιτιτς δεν βρήκε για λίγο την μπάλα. Στο 80ο λεπτό ο Λαριβέι έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη Ράγιο και δύο λεπτά μετά, η Σεβίλλη έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ιμπόρα.

ΡΑΓΙΟ: Ρουμπέν, Ρατ (66' Λονγκό), Σαούλ, Ζε Κάστρο, Τίτο, Τρασόρας, Μπαένα (55' Αντριάν), Μπανγκουρά, Βιέρα, Φαλκέ, Μπουένο (55' Λαριβέι)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Παρέχα, Ζάτσιο, Ναβάρο, Καρίθο, Ιμπόρα, Ράκιτιτς (90+2' Τροχόφσκι), Χάιρο (71' Ντιόγο Φιγκέιρας), Μορένο, Μπακά (77' Γκαμεϊρό).

Keywords
Τυχαία Θέματα