«Μας έχουν κολλήσει την στάμπα του μαφιόζου»

14:22 28/5/2012 - Πηγή: AEK365

Οι σημερινές εξελίξεις στην Ιταλία στην υπόθεση του σκανδάλου των στημένων αγώνων προκάλεσαν την δυσαρέσκεια του Τζιοβάνι Τραπατόνι ο οποίος υπογράμμισε πως το ιταλικό ποδόσφαιρο χλευάζεται στο εξωτερικό ενώ στους ανθρώπους του έχουν κολλήσει την στάμπα του μαφιόζου.

Πριν από λίγες ώρες όπως έγινε γνωστό, οι ιταλικές Αρχές συνέλαβαν τον αρχηγό της Λάτσιο, τον Μάουρι, ενώ έκαναν έρευνα στο σπίτι του προπονητή της Γιουβέντους Αντόνιο Κόντε. Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιρλανδίας,

Τζιοβάνι Τραπατόνι τόνισε: "Εάν υπάρχει κίνηση από τις δικαστικές Αρχές τότε κάτι υπάρχει σίγουρα. Παρακολουθώ αυτή την κατάσταση από το εξωτερικό εδώ και αρκετά χρόνια, πρέπει να ομολογήσω ότι αφήνουμε μια άσχημη εικόνα ως ποδόσφαιρο. Μας χλευάζουν στο εξωτερικό, εξακολουθεί να παραμένει η στάμπα του μαφιόζου που μας έχουν κολλήσει και αυτό είναι άσχημο".
Όσο για το θετικό της ιστορίας, ο Τραπατόνι δήλωσε: "Από μια πλευρά είναι ξεκάθαρο ότι κάποιες ειδήσεις προκαλούν άσχημη διάθεση, ίσως όμως να δώσουν και μια ώθηση για να δείξουμε την καθαρή πλευρά του ποδοσφαίρου".

Keywords
Τυχαία Θέματα