Κονσεϊσάο: «Σκοράρει και πασάρει με την ίδια ευκολία ο Μασάδο»

Με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια αναφέρθηκε στον Πάουλο Μασάδο ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος υποστήριξε πως ο συμπατριώτης του μπορεί να σκοράρει και να μοιράσει την μπάλα με την ίδια ευκολία.

«Είναι ένας κλασικός Πορτογάλος ποδοσφαιριστής. Έχει πολύ μεγάλες τεχνικές αρετές. Είναι καταπληκτικός με την μπάλα στα πόδια. Μπορεί να πασάρει, μπορεί να σουτάρει, να εκτελεί εξαιρετικά τις στημένες μπάλες», είπε αρχικά ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» για τον Μασάδο, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό

«στόχαστρο» του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Είναι παίκτης που έχει μεγάλο όνομα στην Πορτογαλία. Δεν είναι τυχαίο που και πέρυσι προσπαθούσαν, αλλά λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της Τουλούζ αδυνατούσαν να τον αποκτήσουν Σπόρτινγκ και Πόρτο.

Μυρίζεται το γκολ. Είναι ο παίκτης που μπορεί να μπει στην περιοχή και να σκοράρει. Θα δώσει ασίστ, θα μοιράσει το παιχνίδι. Τα κάνει όλα. Και τα λέω αυτά, όχι επειδή είναι Πορτογάλος, αλλά γιατί το πιστεύω. Νομίζω εξάλλου πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Όλοι ξέουν πόσο σημαντικός παίκτης είναι.

Είναι ένας παίκτης που ανεβάζει επίπεδο μια ομάδα. Έχει τρομερή ποιότητα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι και από αυτούς που μάχονται μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι σαν τον Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ. Είναι πιο δημιουργικός, παίζει πιο μπροστά, όχι ακριβώς μπροστά από τα στόπερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα