Μαντσίνι: Αγενής ο σερ Άλεξ

01:27 1/5/2012 - Πηγή: AEK365

«Είπα στον τέταρτο διαιτητή πως ήταν φάουλ για μας. Ο σερ Άλεξ μού είπε-όχι ευγενικά (γέλια)-πως ήταν φάουλ για την ομάδα του, του απάντησα και το θέμα έληξε εκεί. Συμβαίνουν αυτά, γιατί υπάρχει μεγάλη ένταση σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Όλα είναι εντάξει. Εγώ απλώς διαμαρτυρήθηκα στον τέταρτο διαιτητή», τόνισε ο Ιταλός προπονητής.

«Ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Γιουνάιτεντ είναι κορυφαία ομάδα. Αμύνθηκαν μαζικά σε όλο το ματς και στο δεύτερο μέρος βγήκαν πιο

μπροστά, αλλά δεν δημιούργησαν καμία ευκαιρία. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν αλλάζει τίποτα στο μυαλό μας. Έχουμε άλλα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας σε αντίθεση με τη Γιουνάιτεντ που έχει δύο εύκολα ματς», πρόσθεσε ο τεχνικός της Σίτι.

Όσο για το αν η ομάδα του πλέον έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα, ανέφερε: «Όχι, δεν είμαστε φαβορί. Ίσως να μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο εφόσον νικήσουμε τη Νιούκαστλ την προσεχή αγωνιστική. Για την ώρα, ωστόσο, η Γιουνάιτεντ έχει ακόμη ένα μικρό προβάδισμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα