Μάκος: Αποσυντονιστήκαμε στο δεύτερο

22:26 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σε «μικρά» πράγματα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους, που ανάγκασαν την ομάδα να αλλάξει εικόνα, στάθηκε ο Γρηγόρης Μάκος, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει ποια ήταν αυτά: «Θεωρώ ότι κάναμε για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά ένα καλό παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε μόνο έναν βαθμό. Μας αφήνει μεγάλη στεναχώρια αυτό. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, με μία ομάδα ποιοτική και σε μία καυτή έδρα. Δείξαμε ότι θέλουμε το παιχνίδι, έπρεπε να πετύχουμε 2-3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν στέκομαι όμως στις ευκαιρίες.

Νομίζω ότι αποσυντονιστήκαμε από κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο που μας έκαναν να αλλάξουμε την εικόνα μας. Ασχοληθήκαμε με κάποια ασήμαντα πράγματα που μας έκαναν να μην είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι και δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ».

Από κει και πέρα ρωτήθηκε για τα προβλήματα της ομάδας και αν αυτά επηρεάζουν την προσπάθεια των παικτών, για να πει: «Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες στα αποδυτήρια. Η κατάσταση είναι γνωστή σε όλους. Έχουμε όμως τους αγώνες και τις προπονήσεις και θα πρέπει να είμαστε απολύτως σωστοί σε αυτά. Έχουμε προβλήματα προσπαθούμε να τα κρατήσουμε εκτός αγώνων. Κάνουμε μεγάλη υπομονή και ελπίζουμε ο κόσμος να το καταλάβει», ενώ ολοκληρώνοντας ρωτήθηκε αν το αποτέλεσμα με τον Άρη θα παίξει ρόλο στην ψυχολογία ενόψει ντέρμπι: «Με νίκη σήμερα θα πηγαίναμε με διαφορετική ψυχολογία στο ντέρμπι. Κάναμε δύο καλά παιχνίδια και δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Ας κάνουμε ένα κακό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ας πάρουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα