Ο Μελισσανίδης και η συνάντηση των 5

21:51 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μέσα από την ουτοπική στα όρια της... επιστημονικής φαντασίας ανακοίνωση του Μιχάλη Τροχανά για την συγκέντρωση... 54.000.000 (!!!) ευρώ σε ένα... μήνα από 50.000 Ενωσίτικες οικογένειες φαίνεται πως προκύπτει μια σοβαρή παράμετρος που αν επαληθευτεί τότε μπορεί πραγματικά όχι απλά να δώσει λύση στα μεγάλα προβλήματα της ΑΕΚ αλλά να φέρει πραγματική ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 το κάλεσμα του Θεμέλιο 21

που επισημοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα από τον πρόεδρο του Γιάννη Βούρο προς πέντε συγκεκριμένους Ενωσίτες επιχειρηματίες, νυν και πρώην μετόχους και ιδιοκτήτες δεν έγινε τυχαία. Συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έχει απαντήσει στο κάλεσμα του Μιχάλη Τροχανά αλλά και άλλων μελών του Θεμέλιο 21 που είχε γίνει ενόψει της πρώτης συνάντησης στο «Μεγάλη Βρετάνια» πως είναι θετικός να συμβάλει στην εύρεση λύσης για την ΑΕΚ και πως θα έδινε το παρόν σε μια συνάντηση που θα ήταν παρόντες εκτός από αυτόν και οι Παππάς, Χατζηιωάνου, Νοτιάς και Γκούμας αφού πιστεύει πως από την ΕΝΩΣΗ όλων αυτών θα μπορούσε να προκύψει μια μόνιμη και βιώσιμη λύση για την ΑΕΚ. Οχι μόνο για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει αλλά και για ένα καλύτερο μέλλον, για μια ΑΕΚ όπως όλοι την ονειρεύονται. Μάλιστα την ίδια άποψη φέρονται να έχουν και να το έχουν δηλώσει και οι άλλοι τέσσερις πρώην και νυν μέτοχοι και έτσι ίσως να εξηγείται

η σιγή ασυρμάτου των τελευταίων ημερών που μπορεί αντί για αδιαφορία να αποδειχτεί πως ήταν... προεργασία για κάτι πολύ μεγάλο.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μας ο Μελισσανίδης δεν έχει πρόβλημα για μια ευρύτερη συνάντηση αλλά θεωρεί πως η λύση μπορεί να δοθεί από την συγκεκριμένη πεντάδα για ευνόητους λόγους που έχουν να κάνουν με την οικονομική δυνατότητα των συγκεκριμένων επιχειρηματιών αφού εκτός από την ενότητα που έδειξε να υπάρχει στην πρώτη συνάντηση αυτό που χρειάζεται, και περισσότερο στην παρούσα φάση, είναι το χρήμα. Επίσης σε καμία περίπτωση τα μέλη του προεδρίου του Θεμέλιο 21 δεν ισχυρίζονται πως ο Μελισσανίδης έχει καμία σχέση με όλα τα άλλα που αναφέρονται στην ανακοίνωση του Μιχάλη Τροχανά και αποτελούν προσωπικές απόψεις του εμπνευστή του Θεμέλιο 21.

Αν οι πληροφορίες επαληθευτούν και η συνάντηση γίνει, όχι απαραίτητα την μέρα και την ώρα που όρισε ο Γιάννης Βούρος, τότε θα μιλάμε για μια πραγματική ιστορική εξέλιξη που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για πλήρη ανατροπή του σκηνικού όχι μόνο στην ΑΕΚ αλλά και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες.

Keywords
Τυχαία Θέματα