Μακ: Όλοι γνωρίζουν ποιος κάνει κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο

20:09 14/2/2015 - Πηγή: AEK365

Στις ερωτήσεις χρηστών του Twitter απάντησε ο Ρόμπερτ Μακ ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως αν αλλάξει το σύστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει πρωτάθλημα ενώ σημείωσε πως όλοι ξέρουν ποιος κάνει κουμάντο, αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά οι απαντήσεις του Σλοβάκου μπακ χαφ του ΠΑΟΚ,

Ρόμπερτ Μακ:
-Για το αγαπημένο του σύνθημα όσο αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ:"Το ΠΑΟΚαρα, ΠΑΟΚαρα σ' αγαπώ. Και τα υπόλοιπα μου αρέσουν, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι λένε".
-Για το αν μπορεί να πει μια καλή κουβέντα στον Χάμσικ για να έρθει στον ΠΑΟΚ:"Εγώ να του πω, αλλά αγαπά τόσο πολύ τη Νάπολι, είναι σαν Θεός εκεί και δε νομίζω να θέλει να φύγει".
-Για την απώλεια της διαφοράς από τον Ολυμπιακό μετά το ντέρμπι στο Φάληρο:"Αυτό που συνέβη είναι ότι μετά από το συγκεκριμένο ματς πάψαμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Η απόδοσή μας έπεσε αισθητά. Oφείλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να παλέψουμε για το καλύτερο ως το τέλος της σεζόν. Αυτό έχει σημασία".
-Για το ποιος είναι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής και η άποψή του για τον Άγγελο Αναστασιάδη:"Δεν θέλω να επιλέξω κάποιον, όλοι είναι φίλοι μου μέσα στην ομάδα. Σχετικά με τον κ. Αναστασιάδη. Οπως κάθε προπονητής έχει και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Πρέπει να παραδεχτούμε, όμως, πως είναι ξεχωριστός".
-Για το ποια είναι η άποψή του για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα:"Το ελληνικό είναι αρκετά καλό πρωτάθλημα, αλλά επειδή δεν έχει μεγάλη προβολή στο εξωτερικό ορισμένοι βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν διάφορα... περίεργα. Οι περισσότεροι γνωρίζουν ποιος κάνει κουμάντο. Σίγουρα χρειάζονται αλλαγές για να βελτιωθεί το επίπεδο του πρωταθλήματος και να γίνει πολύ καλύτερο. Η δυνατότητα υπάρχει".
-Για το πόσο ΠΑΟΚ νιώθει:"Παίζω στον ΠΑΟΚ και δε θα μπορούσα να νιώθω κάτι διαφορετικό".
-Για το πόσο κοντά είναι αυτά που σκεφτόταν για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη πριν υπογράψει σε σχέση με αυτά που συνάντησε μέχρι τώρα:"Εχω πει πολλές φορές πως η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ όμορφη πόλη με πολύ καλούς ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει τις δυνατότητες να γίνει ακόμα καλύτερη και μεγαλύτερη".
-Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ:"Και στη Γερμανία ο κόσμος ήταν κοντά στην ομάδα και τη βοηθούσε σημαντικά, αλλά οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι μοναδικοί. Μπορούν να πεθάνουν για την ομάδα κι αυτο μου αρέσει πολύ. Ερχονται παντού μαζί μας και μας στηρίζουν. Στα δύσκολα μπορεί να είναι θυμωμένοι γιατί θεωρούν πως δεν προσπαθούμε στο 100% κι αυτό είναι φυσιολογικό. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή τους".
-Για την ατμοσφαιρα στην Tουμπα με τον Ολυμπιακό:"Ηταν ξεχωριστή.Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Στη Γερμανία δεν μπορεί να περάσει τίποτα στο γήπεδο. Ηταν πολυ όμορφα ".
-Για το αν θα μείνει για καιρό στον ΠΑΟΚ:"Εχω συμβόλαιο για τρία χρόνια και θα είμαι στον ΠΑΟΚ!".
-Για το τι δεν πήγε καλά και οι ομάδες έμεινε από νωρίς εκτός στόχων:"Επικεντρώσαμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και για μένα δεν πήραμε στα σοβαρά το Κύπελλο. Στην Ευρώπη ήμασταν άτυχοι.Στο ματς με τη Γκινγκάμπ θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει την πρόκριση. Ισως κάναμε λάθος, αλλά πρέπει να παλέψουμε για τη συνέχεια, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος".
-Για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ:"Οπως είπα, έχω συμβόλαιο, νιώθω πολύ όμορφα και δεν σκέφτομαι να φύγω από την ομάδα!".
-Για το πόσες φορές την εβδομάδα κάνει σεξ:"Τώρα με το μωρό στο σπίτι μπορείς να ρωτήσεις πόσες φορές το μήνα!! Χαχαχα".
-Για το ποιες ελληνικές λέξεις έχει μάθει μέχρι τώρα:"Οταν πας σε μια ξένη χώρα αρχικά μαθαίνεις μόνο κακές λέξεις. Πάντως, έχω αρχίσει να καταλαβαίνω κάποια πράγματα".
-Για το πως είναι τόσο γρήγορος:"Τι να σου πω;!! Από μικρός ήμουν έτσι. Δώρο από το Θεό".
-Για το ποιος είναι ο αγαπημένος του προορισμός στην Θεσσαλονίκη:"To Σάνι το καλοκαίρι και το Πανόραμα που μένω. Εχει πολλά ωραία μέρη που συχνάζω".
-Για το αν οι παίκτες είναι ευχαριστημένοι από τον κόσμο (σε θέματα υποστήριξης και όχι μόνο) κατά την διάρκεια της χρονιάς:"Οπως είπα και πριν ο κόσμος είναι υπέροχος και δε θα μπορούσαμε να έχουμε παράπονο από τη στήριξή του ".
-Για το πως θα περιέγραφε τις σχέσεις του με τον Αναστασιάδη:"Επαγγελματικές. Όπως πρέπει να είναι πάντα οι σχέσεις ενός παίκτη με τους προπονητές του".
-Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη:"Ο "Σάλπι" είναι πολύ καλός χαρακτήρας, υπόδειγμα επαγγελματία και μεγάλος ποδοσφαιριστής που έχει πετύχει πολλά σημαντικά πράγματα".
-Για το αν πιστεύει πως ο Ιβάν Σαββίδης είναι κοντά στην -ομάδα:"Ναι, ο κ. Σαββίδης είναι κοντά μας. Μας μιλάει, μας υποστηρίζει και ενδιαφέρεται πολύ για το καλό και το μέλλον του συλλόγου".
-Για όσα έγιναν με το ποστ του Γιώργου Τζαβέλλα κατά του Άγγελου Αναστασιάδη:"Δεν μπορώ να απαντήσω εγώ σ' αυτό. Είναι εσωτερικό θέμα και ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα απ' τον καθένα τι συμβαίνει στην ομάδα".
-Για το αν βάζει πάνω από τον ΠΑΟΚ την Εθνική, αφού αγωνίστηκε για λογαριασμό της τραυματίας:"Ολοι κάνουν λάθη. Ανήκει στο παρελθόν. Είμαι χαρούμενος που είμαι καλά και να είστε σίγουροι πως παίζω στο 100% για τον ΠΑΟΚ!".
-Για το αν επηρεάζει τους ξένους παίκτες η διαιτησία στην Ελλάδα:"Φυσικά. Είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του πρωταθλήματος. Αν δεν αλλάξει τίποτα,η Super League δεν θα βαδίσει προς τη σωστή κατεύθυνση".
-Για το αν ήξερε τον ΠΑΟΚ πριν έρθει στην ομάδα:"Ναι, τον ήξερα, αλλά πήρα και πληροφορίες. Οταν μια ομάδα παίζει στην Ευρώπη είναι γνωστή παντού. Επίσης, στη Σλοβακία έχουμε αρκετούς Ελληνες σπουδαστές και ο κόσμος ξέρει τον ΠΑΟΚ".
-Για το αν νιώθει τον ΠΑΟΚ οικογένειά του:"Βέβαια. Νιώθω πολύ ωραία και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις όπως στην αρχή της σεζόν".
-Για τον τρόπο που διεκδικεί την μπάλα στις μονομαχίες:"O κάθε παίκτης έχει το δικό του στυλ. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο στο γήπεδο και μάχομαι για την ομάδα".
-Για το ότι έκλαψε μετά την ήττα από τον ΟΦΗ:"Είναι η ομάδα μου. Η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη και είμαι πάντα στεναχωρημένος μετά τις ήττες".
-Για το σε πόσα χρόνια θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα:"Αν αλλάξει το σύστημα, σύντομα.O ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και καλούς παίκτες.Αν δεν υπάρξουν αλλαγές θα βλέπουμε την ίδια κατάσταση".
-Για το αν θα ήθελε να έχει συμπαίκτη στον ΠΑΟΚ τον Μίροσλαβ Στοχ:"Σε όλους αρέσει ένας παίκτης σαν τον Στοχ. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και, ναι, θα τον ήθελα".
-Για το αν παιζουν ρόλο τα λεφτα ή φιλοδοξία και για αυτούς που προτιμούν να το Κατάρ και την Κίνα:"Τα χρήματα είναι σημαντικά,αλλά χωρίς φιλοδοξίες δε γίνεσαι μεγάλος παίκτης.Πρέπει, όμως, ο κόσμος να καταλάβει πως αγωνιζόμαστε μέχρι τα 35 και πρέπει να έχουμε σωστές απολαβές. Κανείς δεν παίζει τσάμπα".
-Για το αν προτιμά σουβλάκι ή γύρο:"Δεν μπορώ να διαλέξω! Και τα δύο!".
-Για τον Στέφανο Αθανασιάδη:"Είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που έχω δει στο τελείωμα της φάσης με τη μία. Eίναι μεγάλη προσωπικότητα, αγαπάει πολύ την ομάδα και τα δίνει όλα στο γήπεδο".
-Για το που του αρέσει να παίζει περισσότερο:"Στο αριστερό άκρο της επίθεσης..."
-Για το ποια είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια (ψυχολογικά-σχέσεις) και τι πήγε στραβά μετά το διπλό στο "Καραισκάκης":"Μεταξύ μας στ' αποδυτήρια οι σχέσεις είναι πολύ καλές. Ολοι είναι φίλοι και κάνουμε και τις πλάκες μας όταν δε δουλεύουμε".
-Για το ποια ξένη ομάδα που υποστηρίζει:"Πάντα θαύμαζα την Αρσεναλ και τον Τιερί Ανρί".
-Για το αν η νίκη της Σλοβακίας επί της Ισπανίας ήταν η καλύτερη στιγμή στην καριέρα του:"Η νίκη επί της Ισπανίας ήταν πολύ σπουδαία, αλλά για μένα προσωπικά πιο σημαντική ήταν αυτή στην Ουκρανία όπου πέτυχα το γκολ".
-Για το αν πιστεύει ακόμη στον τίτλο:"Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται...".
-Για το το αγαπημένο του χρώμα, φαγητό, μουσική, ταινία:"Λοιπόν, από χρώμα το μαύρο και το κόκκινο, από φαγητό τα πάντα, στη μουσική δεν έχω κάποια προτίμηση και ταινία το Πράσινο Μίλι".
-Για το τι κάνει στον ελεύθερό του χρόνο:"Παίζω με τον γιο μου και κάνω βόλτες με την οικογένειά μου".
-Για το αν μετάνιωσε που έπαιξε τραυματισμένος σε αγώνα της Εθνικής Σλοβακίας κι έχασε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:"Οπως είπα και πριν λάθη γίνονται. Ναι, δεν έπρεπε να ρισκάρω".
-Για το ποιο είναι το μεγαλύτερό όνειρο που είχε από παιδί και δεν εκπληρώθηκε ακόμα:"Να παίξω στο Champions Leuague και να προκριθούμε στο Euro με την Σλοβακία".
-Για το πως αισθάνεται στον ΠΑΟΚ:"Πάρα πολύ όμορφα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".
-Για το αν προτιμά δικό του νικητήριο γκολ σε τελικό CL με ΠΑΟΚ ή παγκίτης σε τελικό Μουντιάλ με τη Σλοβακία και κατάκτηση τροπαίου:"Γιατί να διαλέξω; Νικητήριο γκολ στο Champions League και Μουντιάλ με Σλοβακία. Ας μπω και αλλαγή δεν πειράζει!!".
-Για τον υπήρχε φορά που γύρισε αργά σπίτι μετά απο παιχνίδι ΠΑΟΚ, έκανε θόρυβο, ξύπνησε ο γιος του και ξενύχτησε μέχρι να ξανακοιμηθεί:"Εννοείται! Ποιος πατέρας δεν έχει ξενυχτήσει με το παιδί του; Ασε που μετά το ματς δεν μπορείς να κοιμηθείς κιόλας".
-Για το ποια είναι η πιο πετυχημένη μεταμφίεση που έκανε σε καρναβάλια:"Αρκούδο να κρατάει λουλούδια!! Χαχαχα".
-Για τον Γιάννη Βαρουφάκη:"Φαίνεται ωραίος τύπος..."
-Για το αν προτιμά τις Ρωσίδες ή τις Ελληνίδες:"Προτιμώ τις Σλοβάκες..."

Keywords
ποδοσφαιρο, super league, τιερί ανρί, champions league, twitter, ΠΑΟΚ, χαφ, ολυμπιακος, συγκεκριμένο, θεσσαλονικη, ερχονται, ατμοσφαιρα, χαχαχα, καλοκαιρι, ποστ, επηρεάζει, ελλαδα, super, league, σλοβακία, στυλ, οφη, λεφτα, αρσεναλ, γκολ, euro, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, νίκος αναστασιάδης, μουντιαλ 2014, η ζωη ειναι ωραια, η ζωη, super league, σλοβακία, ιβαν σαββιδης, ρωσιδες, γερμανια, εθνικη, ηττα, θεμα, ιβαν, καριερα, κινα, μουσικη, μωρο, ονειρο, ουκρανια, οφη, περιεργα, απωλεια, αρσεναλ, ατμοσφαιρα, φαγητο, γκολ, γινει, γινονται, γηπεδο, γινεσαι, δυνατοτητα, διπλο, δωρο, ευκαιρια, εβδομαδα, επηρεάζει, επρεπε, ερχονται, ευρωπη, ζωη, ιδια, θεος, ποστ, καταρ, κυπελλο, λαθη, λαθος, λεφτα, μαυρο, μπορεις, νικη, ομαδα, παντα, οικογενεια, ομορφη, παιδι, ρολο, σαββιδης, σεζον, σιγουρα, συγκεκριμένο, συνεχεια, συντομα, σουβλακι, σπιτι, στυλ, τυπος, τρια, φαληρο, φορα, χαφ, χρωμα, ομορφα, ανηκει, super, εμφανισεις, euro, ερωτησεις, φιλοι, χωρα, league, λεξεις, μεινει, μουντιαλ, νιωθεις, ομαδες, παιχνιδι, πληροφοριες, θελω να, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα