Εύκολο διπλό με ψυχή

19:50 14/2/2015 - Πηγή: AEK365

Παρά το γεγονός πως η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ κατέβηκε χωρίς τον προπονητή της, Γιάννη Αρβανίτη στη Δράμα για το ματς της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1, κατάφερε να νικήσει με άνεση την τοπική ομάδα με 23-29, δείχνοντας παράλληλα εξαιρετική εικόνα.
Η Ένωση λόγω της αποβολής του Μπαλάς στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε με ακόμα μια απώλεια, όμως ούτε κι αυτό τη λύγισε κι έφυγε με το διπλό.
Εξαιρετικός ο κόσμος που βρέθηκε δίπλα στους «κιτρινόμαυρους» και

τους έδωσε δύναμη.

Το ματς

Νωθρό το ξεκίνημα που πραγματοποίησε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, με τη Δράμα να προσπαθεί να πιέσει για να πάρει κάτι καλό. Μάλιστα το σκορ στα πρώτα λεπτά χαρακτηρίστηκε από ισοπαλίες (8-8). Στη συνέχεια, η Ένωση όμως βρήκε τα πατήματά της και με ένα σερί πήρε διαφορά πέντε γκολ (11-16). Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν να μειώσουν σε 13-16.
Στο δεύτερο ημίχρονο η καλή εικόνα της Ένωσης συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μην μπορούν να ακολουθήσουν. Οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν καλή άμυνα κι επίθεση και παίρνοντας την κατάλληλη ενέργεια από τον κόσμο έφτασαν σε ένα σημαντικό διπλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα