Χαλάστρα στο 92' για Παρί

19:25 14/2/2015 - Πηγή: AEK365

LIGUE 1- 25η Αγωνιστική

Ναντ-Μπαστιά: 0-2
(Σιό 30', Αγιτέ 75')

Μεγάλο διπλό με 2-0 πήρε η Μπαστιά μέσα στην έδρα της Ναντ.

Η Μπαστιά έκανε ο 1-0 στο 30ο λεπτό με τον Σιό, ενώ στο 64' η ναντ έχασε τον Αριστεγουιέτα με κόκκινη κι έτσι στο 75' ο Αγιτέ έκανε το 2-0.

Λιλ-Νις: 0-0

Στο 0-0 κόλλησαν Λιλ και Νις με τους γηπεδούχου να αγωνίζονται με10 παίκτες από το 42ο λεπτό λόγω αποβολής του Σιντιμπέ.

Λανς-Εβιάν: 0-2
(Ντουαμέλ 19', 35')

Μεγάλο διπλό για την Εβιάν με 2-0 μέσα στην έδρα της Λανς.

Η Εβιάν άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Ντουαμέλ και ο ίδιος παίκτης έκανε και το 2-0 στο 35'. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν οι Μπαλ και Βας.

Τουλούζ-Ρεν: 2-1
(Τρέχο 9', Πέσιτς 84'-Τοιβονεν 82')

Τη νίκη με 2-1 πήρε η Τουλούζ κόντρα στη Ρεν.

Ο Τρέχο άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό για την Τουλούζ ενώ στο 82' ο Τόιβονεν έφερε στα ίσα το σκορ. Όμως δύο λεπτά αργότερα ο Πέσιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Παρί Σεν Ζερμέν-Καέν 2-2
(2' Ιμπραΐμοβιτς, 40' Λαβέτσι/ 89' Σάλα, 92' Μπαζίλε)
Με τον καλύτερο τρόπο εξελίσσεται, μέχρι στιγμής, η 25η αγωνιστική για τη πρωτοπόρο Λιόν αφού οι διώκτες της έχασαν βαθμούς εντός έδρας μιας και το... παράδειγμα της Μαρσέιγ, 2-2 με Ρεμς, ακολούθησε η Παρί Σεν Ζερμέν που ήρθε ισόπαλη, επίσης με 2-2, κόντρα στη Καέν.
Το πρώτο μέρος έδειχνε πως οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν θα συναντούσαν δυσκολίες με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να ανοίγει το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό με κίνηση-καρατιά. Μάλιστα ο Σουηδός τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα επειδή έβγαλε τη φανέλα του και θα χάσει το ματς με τη Μονακό. Πέντε λεπτά πριν την επανάληψη, ο Εζεκιήλ Λαβέτσι διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και όλα έδειχναν μια άνετη επικράτηση.
Ωστόσο, η άνετη επικράτηση εκτυλίχθηκε σε κάζο αφού στο 89' ο Εμιλιάνο Σάλα μείωσε σε 2-1 και στο 92ο λεπτό ο Ερβέ Μπαζίλε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε χαρίζοντας έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη Καέν η οποία παρέμεινε για 5ο σερί ματς αήττητη. Όσο για τη Παρί, δεν κέρδισε για δεύτερη σερί αγωνιστική και θα βρεθεί στο -4 από τη κορυφή αν τη Κυριακή η Λιόν κερδίσει στην έδρα της Λοριάν.

Τα κακά νέα για τη Παρί δεν σταματούν στο αρνητικό αποτέλεσμα αφού στη διάρκεια του παιχνιδιού έχασε τέσσερις παίκτες που αποχώρησαν τραυματίες. Πρόκειται για τους Καμπάιγ, Μαρκίνιος, Οριέ και Λούκας προκαλώντας "πονοκέφαλο" στον Λοράν Μπλαν λίγες μέρες πριν το ματς με τη Τσέλσι για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, ο Γάλλος τεχνικός δεν προέβλεψε πως θα έχανε τόσους παίκτες με αποτέλεσμα να κάνει τις αλλαγές και έτσι η Παρί να τελειώσει το παιχνίδι με εννέα παίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα