Μαχαιριά για τον Άγιαξ

17:37 1/2/2015 - Πηγή: AEK365

EREDIVISIE- 20η Αγωνιστική

Φίτεσε-Άγιαξ 1-0
(85΄Τζούρτζεβιτς)
Ο Άγιαξ ετοιμάζεται να παραδώσει το στέμμα του πρωταθλητή στην Αϊντχόφεν καθώς η ήττα από τη Φίτεσε, 1-0, τον φέρνει εννέα βαθμούς πίσω από τη πρωτοπόρο.
Η ομάδα του Ντε Μπουρ έχασε, στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά από τις 31 Αυγούστου όταν είχε ηττηθεί στην έδρα της Γκρόνινγκεν.
Σήμερα στο Άρνεμ, η Φίτεσε πήρε σπουδαία νίκη χάρη σε τέρμα του Ούρος Τζούρτζεβιτς στο 85ο λεπτό, κέρδισε μετά από δυο συνεχόμενες ήττες και έκανε το χατίρι της Αϊντχόφεν που πλέον... αγγίζει τον τίτλο.

Δείτε το γκολ του Τζόρτζεβιτς εδώ

Φέγενορντ-Ντεν Χάαγκ 2-1
(10' Ίμερς, 20 Ντέρικ αυτ./ Φαν Ντούινεν)
Την αήττητη πορεία των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών συνεχίζει η Φέγενορντ που κέρδισε 2-1 τη Ντεν Χάαγκ στο "Ντε Κάιπ". Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών οΛεξ Ίμερς έκανε το 1-0 και δέκα λεπτά αργότερα η Φέγενορντ διπλασίασε τα τέρματα της με αυτογκόλ του Ντέρικ. Το μόνο που κατάφερε η Ντεν Χάαγκ ήταν να μειώσει στο 48' με τον Μάικ Φαν Ντούινεν. Η Ντεν Χάαγκ παρέμεινε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Ουτρέχτη-Τσβόλε 0-2
(38' Λαμ, 80' Νίλαντ)
Δυνατά στη μάχη για μια θέση στο Europa League βρίσκεται η Τσβόλε που κέρδισε εκτός έδρας την Ουτρέχτη με 2-0. Στο 38' ο Λαμ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Νίλαντ "καθάρισε" το παιχνίδι διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Άλκμααρ-Χέρακλες 3-1
(9' Γιόχανσον, 54' Μπεργκίς, 88' Χένρικσεν/ 81' Ντάρι)
Σε τροχιά Europa League συνεχίζει να βρίσκεται η Άλκμααρ που επικράτησε 3-1 της Χέρακλες παραμένοντας για 3η σερί αγωνιστική αήττητη.
Μόλις στο 9ο λεπτό ο Άρον Γιόχανσον έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους και στο 54' ο Στίβεν Μπεργκίς διπλασίασε τα τέρματα για την Άλκμααρ. Η Χέρακλες μπήκε ξανά στο παιχνίδι με γκολ του Μπραχίμ Ντάρι στο 81ο λεπτό αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω γιατί στο 88ο λεπτό ο Μάρκους Χένρικσεν "σφράγισε" τη νίκη για την Άλκμααρ κάνοντας το 3-1 στο 88ο λεπτό.

Βαθμολογία

Keywords
Τυχαία Θέματα