Πλησίασε τον ΠΑΟΚ ο ΠΑΟ

17:04 1/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Απ. Νικολαΐδης»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Στυλιάρας

Εύκολο μεσημέρι είχε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πλατανιά του οποίου και επικράτησε με 3-1 και πλησίασε στους 3 βαθμούς τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Στην πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή του Πλατανιά ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Σκόρερ στο 7' ο Πέτριτς μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Λαγό. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και είχε 2-3 καλές στιγμές, όπως η ευκαιρία του Μπεργκ στο 17'. Ο Παναθηναϊκός έχασε και πέναλτι στο 45' με τον Σουηδό να μην μπορεί να «νικήσει» τον Ολιμπά. Το πέναλτι κέρδισε ο Πέτριτς ο οποίος μαζί με τον Ατζαγκούν ήταν οι κορυφαίοι για τους «πράσινους».

Μοναδική καλή στιγμή του Πλατανιά, η... ασυνεννοησία Ταυλαρίδη, Τριανταφυλλόπουλου και Στίλ με τον Μιλούνοβιτς προ κενής εστίας να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά το 2-0 ήρθε στο 47' με τον Τριανταφυλλόπουλο με κοντινό πλασέ.

Ο Πλατανιάς έδειξε να... ξυπνάει και με τον Γιακουμάκη στο 50' είχε δοκάρι.

Το φοβερό γκολ του Κλωναρίδη όμως στο 80' έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τον Παναθηναϊκό και τα υπόλοιπα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Παναθηναϊκός(Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Σίντενφελντ, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Κλωναρίδης(80' Αγγελόπουλος), Πέτριτς(71' Νίνης)

Πλατανιάς(Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Μπανανά, Μαχαμάτ, Μιλούνοβιτς, Αγκιλέρα(68' Γουνδουλάκης), Ιτούα, Ζαραδούκας, Μαχλελής, Τιοτέ, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης(72' Κάσιο)

Keywords
Τυχαία Θέματα