Λύτρωση με Μπόατενγκ

23:37 17/9/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-5ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: 1-0
Γήπεδο: Allianz Arena

Απίστευτη ματσάρα στη Βαυαρία, με εξωφρενικό ρυθμό και πολλές φάσεις και την Μπάγερν να βγαίνει τελικά νικήτρια με 1-0 επί της Σίτι.

Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά και πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό, ο Λεβαντόφσκι πάτησε πανέμορφα με τακουνάκι στον Μίλερ, εκείνος απέφυγε και τον Χαρτ, αλλά πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 13ο λεπτό ο Ντζέκο έκανε από πολύ πλάγια αριστερά το σουτ, αλλά ο Νόιερ έπεσε

στη γωνία του κι έδιωξε, ενώ στο 19ο λεπτό ο Χαρτ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μίλερ από κοντά. Στο 21ο λεπτό, ο Μίλερ έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή με τον Χαρτ να διώχνει εκ νέου και στη συνέχεια οι Γερανοί φώναξαν για χέρι, ενώ στο 22' το σουτ του Ντζέκο έφυγε λίγο άουτ. Στο 29ο λεπτό ο Ντζέκο βρέθηκε σε καλή θέση κι έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά δεν βρήκε στόχο, όπως κι εκείνο του Αλάμπα στο 31'. Στ 36ο λεπτό σε παρόμοια φάση με εκείνη του 1ου λεπτού, ο Λεβαντόφσκι σούταρε λίγο άουτ από αριστερά, ενώ στο 40' ο Νόιερ απέκρουσε την κεφαλιά του Σανιά.

Στο 55ο λεπτό ο Γκέτσε έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Χαρτ, έπεσε και μπλόκαρε, ενώ στο 60' ο Χαρτ έκανε τραγική έξοδο αλλά στη συνέχεια γύρισε κι έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Μπερνάτ. Από το κόρνερ, ο Χαρτ έκανε εκ νέου κακή έξοδο, αλλά ο Φερναντίνιο έδιωξε και στο 62' ο Σίλβα έπιασε την κεφαλιά ψαράκι, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 70' ο Ντεμικέλις έκοψε σωτήρια τη σέντρα του Μπερνάτ, προ του Λεβαντόφσκι, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι. Στο 88ο λεπτό ο Χαρτ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μπόατενγκ, ο οποίος όμως στο 89' με πανέμορφο σουτ από τη γωνία της περιοχής, έκανε το 1-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ντάντε έκανε τραγικό λάθος, αλλά ο Αγουέρο πλάσαρε μόλις άουτ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Μπενατιά (85' Ντάντε), Ραφίνια (84' Πισάρο), Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Λαμ, Αλάμπα, Αλόνσο, Γκέτσε, Μίλερ (76' Ρόμπεν), Λεβαντόφσκι.

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Κλισί, Ντεμικέλις, Νασρί (58' Μίλνερ), Σίλβα, Νάβας (88' Κολάροφ), Φερναντίνιο, Τουρέ, Ντζέκο (74' Αγουέρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα