Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

22:04 17/9/2014 - Πηγή: AEK365

Φώτης Καραγκιολίδης

Είχε πολλές καλές επεμβάσεις, δεν έχει ευθύνη στο γκολ, όμως στη φάση του 27' υπέπεσε σε πέναλτι (που δε δόθηκε).

Νίκος Γεωργέας

Στο α' μέρος έκανε πολλά λάθη αμυντικά, τα οποία μείωσε στο δεύτερο. Στο επιθετικό κομμάτι είχε κάποιες καλές προσπάθειες, με σημαντικότερη τη σέντρα του στο 69΄ για τον Βλαχομήτρο.

Σταύρος Πεταυράκης

Είχε κάποια προβλήματα ανασταλτικά, όμως το σημαντικότερο ήταν ότι στο πρώτο μέρος δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου επιθετικά. Στο δεύτερο ανέβηκε, ενώ στο

60' έβγαλε πολύ καλό γύρισμα στον Βλαχομήτρο.

Γιώργος Σαρρής

Ήταν συνολικά ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Σταμάτησε αμέτρητες φάσεις τόσο ψηλά όσο και χαμηλά και αρκετά από τα κοψίματά του ήταν καθοριστικές επεμβάσεις.

Στράτος Σβάρνας

Έκανε ένα σχετικά καλό παιχνίδι με σωστές τοποθετήσεις και αρκετά κοψίματα. Έχει δείξει ότι διαθέτει το ταλέντο να... σταθεί.

Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο

Επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του, έκανε -κυρίως στο α' μέρος- πολλά λάθη που δεν είναι της κλάσης του (από ένα τέτοιο ξεκίνησε το γκολ της ΑΕΛ). Παραδόξως, σε ένα κακό του ματς, πέρασε αρκετές καλές μπαλιές στην επίθεση.

Αμπλαγέ Φαγέ

Έκανε την ασίστ στον Βλαχοδήμο, ενώ γενικά στο επιθετικό κομμάτι πήγε σχετικά καλά. Ανασταλτικά κι αυτός δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ανέβηκε, μαζί με την άνοδο του Κορδέρο.

Μάρκος Ντούνης

Ήταν μέσα σε όλες σχεδόν τις καλές στιγμές της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος, όμως στο 26 η αντίδρασή του στο τετ α τετ δεν ήταν επιπέδου ΑΕΚ. Ωστόσο, στη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε, στο 47', τελείωσε τη φάση με τη μια.

Δημήτρης Τζάθας

Όντας ο μόνος από τους «μικρούς» που ξεκίνησε, ήταν «μαγκωμένος», ωστόσο έβγαλε πάθος και συμμετείχε σε δύο καλές στιγμές, με ένα πλασέ στο 18' και ένα σουτ στο 35'.

Ντάρκο Ζόριτς

Ξεκίνησε... δυναμικά στα πρώτα λεπτά, όμως όσο περνούσε η ώρα, η συμμετοχή του στο παιχνίδι μειωνόταν. Έχασε μια καλή ευκαιρία, με κεφαλιά στο 37'.

Άλεξ Ντακόλ

Ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο έδειξε να βρίσκεται... εκτός κλίματος. Βγήκε πολλές φορές οφσάιντ, δεν συνεργάστηκε καλά με τα άκρα και τον άξονα.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ηλίας Βούρας

Είχε σημαντικές επεμβάσεις, με κορυφαία την εκπληκτική του απόκρουση στο σουτ του Ζούνιορ και κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Ανδρέας Βλαχομήτρος

Κέρδισε επάξια τον τίτλο του MVP. Πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και ήταν πρωταγωνιστής στις δύο σημαντικότερες ευκαιρίες που είχε η ΑΕΚ για να γυρίσει το ματς.

Άνταμ Τζανετόπουλος

Πρόλαβε να κόψει κάποιες φάσεις, ενώ φάνηκε ότι η χρησιμοποίησή του ως χαφ του έχει βελτιώσει την «επαφή» με τη μπάλα.

Βασίλης Ρόβας

Ήταν θετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και απέφυγε τα λάθη.

Γιώργος Γιαννούτσος

Αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ στη θέση του Πεταυράκη και έβγαλε... ενθουσιασμό στο παιχνίδι του.

Βασίλης Καρβουνίδης

Μπήκε σε φάσεις, προσπάθησε να συνδυαστεί με τους ακραίους και γενικά έδειξε πάθος.

Αντώνης Κυριαζής

Δεν πέρασαν μπαλιές προς την επίθεση στο διάστημα που αγωνίστηκε, όμως ήταν κινητικός.

Δημήτρης Γροντής

Μετά από καιρό δεν έπαιξε ως αριστερός μπακ, αλλά στη φυσική του θέση (δεκάρι), ωστόσο δεν έδειξε κάτι. Βέβαια, μπήκε σε ένα χρονικό σημείο που το ματς είχε χάσει εντελώς τον ρυθμό του.

Μιχάλης Μπακάκης

Μπήκε στη θέση του Γεωργέα, όμως κι αυτός δεν... πρόλαβε να δείξει κάτι, αφού ουσιαστικά στο τελευταίο 20λεπτο γίνονταν μόνο... αλλαγές.

Ηλίας Τσέλιος

Αγωνίστηκε στο δεξιό άκρο της επίθεσης, στα τελευταία 20 λεπτά, όμως με δεδομένο ότι είχε... διαλυθεί ο ρυθμός του αγώνα, μπόρεσε να δείξει μόνο το πάθος να προσφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα