Λουίς Γκαρσία: Όπως και πέρσι με την Μπαρτσελόνα

15:27 15/9/2012 - Πηγή: AEK365

Για την 4η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος η Χετάφε στο "Αλφόνσο Πέρεθ" υποδέχεται την Μπαρτσελόνα με τον Λουίς Γκαρσία να υπογραμμίζει πως οι παίκτες του θα πρέπει να παίξουν όπως πέρσι που πήραν την νίκη με 1-0 αν θέλουν και φέτος να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα από την Κυπελλούχο Ισπανίας.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "AS" ο προπονητής της Χετάφε τόνισε: "Φυσικά και θέλω να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο αλλά δεν έχω καμία ομάδα να το κάνει αυτό. Έχουν συνηθίσει να κρατούν πολύ την μπάλα

στα πόδια τους και εμείς θα προσπαθήσουμε να το αποτρέψουμε. Θα είμαστε έτοιμοι να μην έχουμε την μπάλα και να αγωνιστούμε όπως πέρσι, που αμυνθήκαμε μαζικά, υποφέραμε αλλά στο τέλος πήραμε την νίκη".
Για το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα θα παίξει χωρίς τους τραυματίες Ινιέστα, Άλμπα και Αλέξις Σάντσες, ο Λουίς Γκαρσία δήλωσε: "Η Μπαρτσελόνα θα είναι επηρεασμένη από την διακοπή και τους τραυματισμούς των διεθνών της. Αν παίκτες σαν τον Ινιέστα και τον Σάντσες μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, σίγουρα θα επηρεαστούν, αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με πριν".

Keywords
Τυχαία Θέματα