Λίβερπουλ για τίτλο... (VIDEO)

17:30 23/2/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΟΡΙΤΣ-ΤΟΤΕΝΑΜ: 1-0
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ

Κηδεία έκανε στην Τότεναμ η Νόριτς, καθώς την κέρδισε με 1-0 και την άφησε πίσω.

Στο 2ο λεπτό ο Φαν Βολφσβίνκελ δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει το 1-0, ενώ στ 47ο λεπτό ο Σνόντγκρας απέφυγε τον Ρόουζ και με τρομερό στο έκανε το 1-0 για τη Νόριτς.

Στο 61ο λεπτό ο Ράντι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Αντεμπαγιόρ, ενώ στο 66' ο Σολδάδο έχασε το άχαστο

εξ επαφής. Στο 82ο λεπτό ο Ράντι είπε όχι σε σουτ του Τσαντλί και στο 83' το σουτ του Σνόντγκρας έφυγε μόλις άουτ. Στο 86ο λεπτό ο Σνόντγκρας είχε δοκάρι για τη Νόριτς.

ΝΟΡΙΤΣ: Ρούντι, Μάρτιν, Γιόμπο, Μπασόνγκ, Όλσον, Τετέι, Τζόνσον, Σνόντγκρας, Φερ, Ρέντμοντ (86' Χουλαχάν), Φαν Βολφσβίνκελ (72' Χούπερ)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Νόουτον, Ντόουσον, Βερτόνχεν, Ρόουζ (82' Τάουνσεντ), Καπουέ (13' Τσαντλί), Μπεντάλεμπ, Παουλίνιο (65' Σολδάδο), Λένον, Αντεμπαγιόρ, Ντεμπελέ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΟΥΟΝΣΙ: 4-3
Γήπεδο: Άνφιλντ

Σε ένα τρομερό ματς, η Λίβερπουλ πήρε τη νίκη με 4-3 επί της Σουόνσι και έμεινε στο κόλπο του τίτλου.

Η Λίβερπουλ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ. ο Στέρλινγκ έβγαλε όμορφη κάθετη μπαλιά, ο Στάριτζ πρόλαβε την έξοδο του Βορμ και σε κενή εστία έκανε το 1-0.Μάλιστα ο Στάριτζ έγινε ο 2ος παίκτης στην ιστορία της Πρέμιερ (μετά τον Φαν Νιστελρόι) που σκόραρε για 8ο σερί ματς. . Στο 5' ο Βορμ είπε όχι σε σουτ του Ραχίμ Στέρλινγκ, από τα όρια της περιοχής και στο 22' οι «κόκκινοι» έκαναν και το 2-0. Ο Στάριτζ έστρωσε στον Χέντερσον, που με όμορφο σουτ νίκησε τον Βορμ. Ωστόσο στο 23ο λεπτό ο Σέλβεϊ με τρομερό σουτ, μείωσε σε 2-1 και ζήτησε συγνώμη από τα κοινό της Λίβερπουλ που τον καταχειροκρότησε. Το ματς είχε τρομερό ρυθμό και στο 26' η Σουόνσι έκανε το 2-2. Ο Ντε Γκουζμάν εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπόνι με κεφαλιά νίκησε τον Μινιολέ. Με τον ίδιο τρόπο (κεφαλιά) στο 35ο λεπτό, ο Στάριτζ έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Λίβερπουλ και στο 45+1' το σουτ του Ντλαιερ πέρασε λίγο άουτ.

Οι «κύκνοι» κέρδισαν πέναλτι στο 47ο λεπτό και ισοφάρισαν με τον Μπόνι σε 3-3. Στο 49ο λεπτό ο Βορμ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Σουάρες, ενώ στο 55' και στο 59' τα σουτ των Ντε Γκουζμάν και Μπόνι πέρασαν λίγο άουτ. Η Λίβερπουλ ανέβασε στροφές και τελικά στο 74' ο Σουάρες έκανε το σουτ, ο Βορμ απέκρουσε και ο Χέντερσον στην επαναφορά έκανε το 4-3.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Φλάναγκαν, Σκρτελ, Άγκερ (63' Τουρέ), Τζέραρντ, Χέντερσον, Στέρλινγκ (58' Άλεν), Κουτίνιο, Σουάρες, Στάριτζ (79' Μόουζες)

ΣΟΥΟΝΣΙ: Φορμ, Ράνχελ, Τσίκο, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Μπρίτον, Ντε Γκούζμαν (73' Ερνάντες), Σέλβεϊ (46' Κάνια), Ντάιερ (79' Νγκογκ), Ρούτλετζ, Μπονί

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 1-0
Γήπεδο: Σεντ Τζέιμς Παρκ

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε η Νιούκαστλ κόντρα στην Άστον Βίλα.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Γκουζάν είπε όχι σε συρτό σουτ του Ρεμί, ο οποίος στο 44' είχε ακόμη ένα καλό σουτ με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Μάλιστα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος ο Γάλλος φορ έχασε το άχαστο εξ επαφής.

Στο 54ο λεπτό το συρτό σουτ του Γκουφράν έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 64' την ίδια τύχη είχε και το πλασέ του Σισοκό. Στο 80ο λεπτό ο Γκουζάν νίκησε σε τετ α τετ τον Ρεμί και στο 81' ο ρέφερι δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε χέρι του Κολοτσίνι. Στο 88ο λεπτό ο Ρεμί είχε δοκάρι αλλά τελικά στις καθυστερήσει ο Γάλλο έκανε το γύρισμα μέσα από την περιοχή κι άνοιξε το σκορ.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρούλ, Ντεμπισί, Ουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Ντούμετ, Σισοκό, Τιοτέ (89' Γκόσλινγκ), Ανίτα, Γκουφράν, Ρεμί, Σισέ (72' Ντε Γιονγκ)

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Μπακούνια, Φλάαρ, Μπέικερ, Μπερτράντ (76' Μπένετ), Γουέστγουντ (60' Σιλά), Ντελφ, Ελ Αχμάντι, Βέιμαν, Μπεντέκε, Αγκμπονλαχόρ

Keywords
Τυχαία Θέματα