Η άμυνα πλήγωσε και πάλι τον ΠΑΟ

16:59 23/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 26η αγωνιστική

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Απόστολος Νικολαΐδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι.Δελφάκης

Μια αδράνεια στην άμυνα έφερε γκέλα για τον Παναθηναϊκό που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Εργοτέλη. Καλύτερη η ομάδα του Αναστασίου πλήρωσε για μια ακόμα φορά τα αμυντικά της κενά.

Καλύτεροι οι "πράσινοι" από τα πρώτα λεπτά. Είχαν το πρώτο τους σουτ στο 9' με τον Πράσνιτς και έξι λεπτά μετά έχασαν μεγάλη ευκαιρία

με τον Μπεργκ. Στο 17' ο Εργοτέλης απείλησε με "ψαλίδη" του Μονακέλο το οποίο έδιωξε ο Καπίνο. Η απάντηση του ΠΑΟ ήταν γκολ καθώς στο 20' ο Πράνιτς με πολύ ωραία ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος αυτή του 25' όταν ο Μπεργκ έκανε το σουτ και ο Στοΐκοβιτς απέκρουσε.

Μόλις στο 48' της επανάληψη όμως ο Εργοτέλης "πάγωσε" τη Λεωφόρο όταν μετά από αδράνεια της "πράσινης" άμυνας ο Μπανταμπαγκά έκανε από κοντά το 1-1. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 65' απείλησε με σουτ του Νάνο. Έξι λεπτά μετά ο Πέτριτς είχε επίσης ένα καλό σουτ το οποίο όμως έφυγε άουτ. Ο Κροάτης στο 72' έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Στοΐκοβιτς απέκρουσε. Από εκεί και πέρα ο Εργοτέλης αμύνθηκε σωστά και κράτησε μακριά από την εστία του τους γηπεδούχους και πήρε τον βαθμό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός (58'Αμπέιντ), Μπεργκ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης (66'Πέτριτς), Νάνο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης (80'Κλωναρίδης), Πράνιτς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Πίτσος, Αντελεγιέ, Τζανακάκης, Αμπντισαλάμ, Καρντόσο, Μεχία, Μπαντιμπαγκά (89'Ρέντζας), Κούμπικ (77'Μπουχαλάκης), Χαντί, Μονακέλο (93'Γιοβάνοβιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα