Λεβ: Να είμαστε πιο εύστοχοι

16:42 11/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μια "καυτή" ατμόσφαιρα στο "Ερνστ Χάπελ" της Βιέννης περιμένει ο Γιόακιμ Λεβ στο αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Γερμανίας στην έδρα της Εθνικής Αυστρίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ με τον Γερμανό τεχνικό να υπογραμμίζει πως οι Αυστριακοί θα παίξουν δυνατά και πως για να έρθει η νίκη θα πρέπει οι παίκτες του να είναι πιο εύστοχοι σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στα Νησιά Φερόε.
Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας τόνισε: "Η αίσθηση που μου δίνουν είναι ότι αυτή τη φορά το εννοούν όταν λένε ότι θέλουν να μας νικήσουν. Η Αυστρία έχει βελτιωθεί

πολύ και η αυτοπεποίθηση της έχει γιγαντωθεί. Είναι πια πολύ οργανωμένη, δεν διστάζει να επιτεθεί και οι περισσότεροι παίκτες της πρωταγωνιστούν σε σημαντικά πρωταθλήματα, όπως το γερμανικό. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι καυτή, όλη η χώρα προσμένει τη νίκη σε αυτό το ματς και για να νικήσουμε θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε τόσες ευκαιρίες όσες στον αγώνα με τα Νησιά Φερόε. Οφείλουμε να είμαστε πιο εύστοχοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα