Να θυμίσουμε στον... Στελάρα τι θα πει fair play (vid)

«Ο Τάισον ευτυχώς έχει πρόβλημα»! Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ανακαλύπτει άσχημη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού προς τον Καραγκούνη και το GreenZone του θυμίζει...

Η υποκρισία στο μεγαλείο της: Για άσχημο τρόπο του Παναθηναϊκού προς τον Γιώργο Καραγκούνη μίλησε ο ποδοσφαιριστής που του έχει κλέψει τίτλους και ιδρώτα όσο λίγοι. Ο... Στελάρας Γιαννακόπουλος.

Ο παλαίμαχος παίκτης που μετέπειτα το
έριξε στις… μεταδόσεις, στην προπονητική, αλλά και στην προεδρία του ΠΣΑΤ, κάνει μία νέα επίδειξη ήθους και τονίζει πως του έκανε εντύπωση ο τρόπος που… φέρθηκαν οι «πράσινοι» στον Καραγκούνη.

Πόσο επιλεκτική μνήμη!

Ο Καραγκούνης ανήκει στη γενιά που ένιωσε στο πετσί της την πρώτη «παράγκα του Θωμά». Ο «Κάρα» βίωσε το παρασκήνιο στο μεγαλείο του, το οποίο του έκλεβε με απίστευτους τρόπους τον ιδρώτα. Ένας εκ των πρωταγωνιστών της Παράγκας, ήταν ο... Στελάρας Γιαννακόπουλος. Ο ποδοσφαιριστής που είχε κάνει επιστήμη τη βουτιά και που με κλεφτές ματιές προς τον διαιτητή και με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά χάριζε, με τρόπους που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τον αθλητισμό, νίκες και τίτλους στον Ολυμπιακό.

Ποτέ δεν μίλησε τότε με… συμπόνια προς τον Γιώργο Καραγκούνη και προς του υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού. Συνέχιζε να κάνει τη δουλειά του και να κερδίζει δόξα και χρήματα καταπατώντας κάθε ίχνος ηθικής.

Πότε άραγε αναφέρθηκε ο… Στελάρας στη Ριζούπολη; Βγήκε ποτέ να ζητήσει συγνώμη από τον Καραγκούνη για όσα έζησε μαζί με τους υπόλοιπους παίχτες του Μαρκαριάν, κατά τη διάρκεια της ντροπιαστικότερης βραδιάς της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου; Ποτέ!

Με υποκρισία για Όσκαρ, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ υποδύεται έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που ενδιαφέρεται για την πρόοδο και την εξυγίανση του αθλήματος. Φυσικά, είναι πλέον ευρέως γνωστό πως ό,τι πέτυχε και συνεχίζει να πετυχαίνει το οφείλει πρώτον, στην παράγκα και δεύτερον, στο διαβρωμένο μιντιακό σύστημα που αβαντάρει κάθε τι σάπιο.

Και για να θυμηθούμε και τα πιο πρόσφατα, δείτε στο βίντεο τον... Στελάρα Γιαννακόπουλο να εύχεται τραυματισμό αντίπαλου παίχτη του Ολυμπιακού στο περυσινό ματς με τη Μέταλιστ.
Στέλιος Γιαννακόπουλος: «Ο Τάισον ευτυχώς... από GreenZoneGr
Keywords
Τυχαία Θέματα