Με Ίνγκλις, Μενσά και κόσμο για τη νίκη η ΑΕΚ!

00:13 28/12/2014 - Πηγή: AEK365

Νίκη για να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί της και να μπει με φόρα στο 2015 θέλει η ΑΕΚ απέναντι στο ισχυρό Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, μετρώντας τέσσερις συναπτές νίκες, ενώ η ΑΕΚ προέρχεται από τις εκτός έδρας ήττες από τον Άρη και τα Τρίκαλα. Για τους φιλοξενούμενους,

η προετοιμασία (των δύο εβδομάδων) διεξήχθη ομαλά, το άγχος δεν τους συνοδεύει, ενώ υπάρχει και το κίνητρο της ρεβάνς για τον αποκλεισμό που υπέστησαν από την Ένωση στο κύπελλο, πριν τρεις μήνες.

Για την ΑΕΚ, η καθημερινότητα το τελευταίο διάστημα κύλησε στον απόηχο των μεταγραφικών της υποθέσεων, αλλά και του τραυματισμού του Ζήση Σαρικόπουλου, ωστόσο, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θα παρουσιαστεί, έστω και την ύστατη στιγμή, ενισχυμένη. Παρόλα αυτά, η ανάγκη στήριξης από τον κόσμο της είναι μεγαλύτερη από ποτέ (εισιτήρια θα πωλούνται με 5, 10, 15 και 30 ευρώ από τα Εκδοτήρια του «ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη» και Μπάσκετ Parking P5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ).

Ατραξιόν φυσικά θα αποτέλεσει η παρουσία δύο σπουδαίων παικτών, του Καρλ Ίνγκλις και του Ποπς Μενσά-Μπονσού. Ο πρώτος επέστρεψε για να μείνει και αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση, όπως και ο δεύτερος, που δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει, παρότι προσγειώθηκε στην Αθήνα μόλις την Παρασκευή. Ντεμπούτο μπροστά στο κοινό της Βασίλισσας θα κάνει άλλη μία μεταγραφική βόμβα του Δεκεμβρίου, ο Γιάννης Αθηναίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα