Κυρίαρχος στην Καταλονία

18:52 25/4/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΕΤΑΦΕ-ΛΕΒΑΝΤΕ: 0-1
Γήπεδο: Αλφόνσο Πέρεθ

Διπλό παραμονής πέτυχε η Λεβάντε που κέρδισε με 1-0 μέσα στην έδρα της Χετάφε.

Στο 9' και στο 14' οι Νάλδο και Μπαμπά έχασαν μοναδικές ευκαιρίες, αλλά τελικά στο 35' ο Κασαδέσους έβαλε μπροστά στ σκορ τη Λεβάντε.

Στο 50ο λεπτό ο Μαρίνιο σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Κάστρο, όπως έκανε και στο 77' σε προσπάθεια του Χινεστρόθα.

ΧΕΤΑΦΕ: Γουαΐτα, Νάλδο, Βιγαράι, Εσκουδέρο, Αρόγιο (74' Χινεστρόθα), Λασέν, Ροντρίγκες,

Λεόν, Σαράμπια, Κάστρο, Μπαμπά (88' Εσκουδέρο)

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μαρίνιο, Τόνιο, Χουανφραν, Ραμίς, Βύντρα, Λόπεθ, Σιμάο, Μοράλες (82' Ούτσε), Μαρί (79' Σισοκό), Μπαράλ, Κασαδέσους (84' Καμαράσα).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΕΛΤΣΕ: 3-0
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Η Ατλέτικο ξεπέρασε τον αποκλεισμό της από τη Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, κέρδισε με 3-0 την Έλτσε και κλειδώνει την 3η θέση.

Η Ατλέτικο πίεσε σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους κι έχασε πολλές ευκαιρίες, με τον Τίτον να κατεβάζει ρολά και να σώζει σε πολλές περιπτώσεις την Έλτσε.

Οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 56ο λεπτό ο Γκρισμάν έκανε το 1-0. Στο 64ο λεπτό ο Ραούλ Γκαρθία έκανε 2 τα τέρματα της Ατλέτικο και στ 77' ο Γκρισμάν με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς έγραψε το 3-0.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ομπλάκ, Γκάμες, Χιμένες, Γοδίν, Σικέιρα (48' Χουανφράν), Γκαρθία, Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε, Τόρες, Γκρισμάν.

ΕΛΤΣΕ: Τίτον, Σάμουελ, Γκάλβες, Ρόκο, Σίσμα, Ανριάν, Μοσκέρα, Ροντρίγκες, Φαΐρ, Κορομίνας, Τζονάθας.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-2
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατ

Ακάθεκτη προς τον τίτλο οδεύει η Μπαρτσελόνα, που πήρε το Καταλανικό ντέρμπι επί της Εσπανιόλ με 2-0.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Κασίγια είπε όχι σε σουτ του Ραφίνια, όπως έκανε και στο 6' σε προσπάθεια του Σουάρες. Στο11' ο Νεϊμάρ σούταρε ψηλά άουτ και στο 17' ο Βραζιλιάνος μετά από τρομερή πάσα του Μέσι, έκανε το 1-0. Η Μπαρτσελόνα πίεσε κι άλλο και στο 25ο λεπτό έκανε το 2-0 με τον Λιονέλ Μέσι.

Η Μπαρτσελόνα έχασε στ 54ο λεπτό τον Ζόρντι Άλμπα με κόκκινη κάρτα αλλά στη συνέχεια δεν απειλήθηκε και κράτησε τη νίκη, ενώ στο 57' είχε και δοκάρι με τον Μέσι. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε καιο Μοντέρο της Εσπανιόλ.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Αρμπίγια, Γκονζάλεθ, Μορένο, Ντουάρτε, Αμπραχάμ (61' Σεβίγια), Βάσκεθ, Γκαρθία, Άλβαρεθ (74' Μοντάνιες), Κάνιας, Καϊσέδο (70' Στουάνι).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Άλβες, Μασεράνο, Πικέ, Άλμπα, Ινιέστα (88' Τσάβι), Μπούσκετς, Ραφίνια (65' Ματιέ), Σουάρες (79' Ράκιτιτς), Νεϊμάρ, Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα