Κόβατς: Φορτώθηκε πολύ ο Μόντριτς

16:08 10/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο άσος της Ρεάλ έχει τεθεί νοκ άουτ εδώ και περίπου ένα μήνα και συγκεκριμένα από τα ματς της Κροατίας κόντρα στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro. Ο Μόντριτς είναι βασικός και αναντικατάστατος τόσο στη Ρεάλ, όσο και στην Εθνική του ομάδα και τα πολλά συνεχόμενα ματς είναι ο λόγος του τραυματισμού του, σύμφωνα με τον Νίκο Κόβατς.

«Ο τραυματισμός του προήλθε από τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια που έδωσε στην αρχή της σεζόν. Επισκέφθηκα μαζί

με τον γιατρό της Ρεάλ τον Δρ. Μίλερ Βόλφαρτ στο Μόναχο για να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη σχετικά με την κατάσταση του Λούκα. Μας είπε ακριβώς το ίδιο», είπε ο 43χρονος τεχνικός που στη συνέχεια τόνισε ότι η ανάρρωσή του 29χρονου άσου πάει πολύ καλά.

«Είναι σοβαρός τραυματισμός όμως η ανάρρωσή του πηγαίνει πολύ καλά. Είμαστε όλοι αισιόδοξοι ότι θα γυρίσει τον Μάρτιο», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή της Κροατίας που στο τέλος ανέφερε στη δυσκολία των παικτών να αγωνίζονται συνεχώς.

«Όταν έπαιζα ποδόσφαιρο υπήρξαν περιπτώσεις που αγωνιζόμουν δυο φορές την εβδομάδα, οπότε καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο για τους παίκτες μου. Γι' αυτό και στο φιλικό με την Αργεντινή είχα ξεκουράσει τον Μόντριτς μαζί με τον Μάντζουκιτς και τον Ράκιτιτς. Πολλοί μάλιστα με είχαν κατηγορήσει τότε», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα