Πρόταση της Ντόρτμουντ στον... Ρόμπι Γουίλιαμς

15:37 10/12/2014 - Πηγή: AEK365

Με μήνυμα του στο YouTube, ο Ρόμπι Γουίλιαμς υποστήριξε πως βαρέθηκε να είναι πλέον ποπ σταρ και ψάχνει για μια κανονική δουλειά.
Συγκεκριμένα, ο διάσημος καλλιτέχνης είπε το εξής: "Έχω μια μεγάλη ανακοίνωση να κάνω. Βαρέθηκα να είμαι ποπ σταρ. Είχα μια υπέροχη καριέρα,

αλλά θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό. Σκέφτηκα μήπως παίξω ποδόσφαιρο, αλλά είμαι πολύ μεγάλος. Θα μπορούσα να ασχοληθώ με τη μόδα, αλλά είμαι χοντρός. Μετά σκέφτηκα ότι η Γερμανία έχει τρομερά αυτοκίνητα... Πάρτε με τηλέφωνο".
Στο κάλεσμα του Ρόμπι Γουίλιαμς ανταποκρίθηκε η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ακολουθεί το μήνυμα της ομάδας στο Facebook: "Ρόμπι Γουίλιαμς για να είμαστε ειλικρινείς τα έχουμε όλα για σένα. Αν δεν θες να παίζεις μπάλα ο ίδιος, τουλάχιστον θα μπορείς να βλέπεις ποδόσφαιρο με ένταση στο πιο όμορφο γήπεδο του κόσμου. Όσον αφορά τη μόδα, έχουμε ωραίες φανέλες PUMA (βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη) και από τη στιγμή που σου αρέσουν, έχουμε και κάποια αυτοκίνητα Opel. Και σε μια τελική, πώς σου φαίνεται αυτό για γραφείο;".

Δείτε το βίντεο του Ρόμπι Γουίλιαμς και την ανάρτηση της Ντόρτμουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα