Κορυδαλλός... Resort

11:42 22/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" αποκαλύπτει πως έπειτα από έγκριση της διοίκησης των φυλακών Κορυδαλλού, χτίστηκαν πισίνα και χώροι για μπάρμπεκιου στην πίσω αυλή του Ψυχιατρείου των φυλακών με εργασία των κρατουμένων. Όσο για την χρηματοδότηση, αυτή έγινε από το ελληνικό Δημόσιο την στιγμή που τα κελιά στις φυλακές είναι περιορισμένα και σε πολλά από αυτά δεν υπάρχουν κρεβάτια.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, στον συγκεκριμένο χώρο με την πισίνα και το μπάρμπεκιου δεν έχουν πρόσβαση όλοι αλλά

μόνο όσοι έχουν τις κατάλληλες... γνωριμίες εντός των φυλακών και όσοι βέβαια δώσουν το ανάλογο... εισιτήριο.
Βέβαια η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού ισχυρίζεται πως δεν πρόκειται για πισίνα αλλά για κατασκευή ποτίστρας για ζώα και πτηνά! Μόνο που πρόκειται για κανονική πισίνα με σκαλάκια και συστήματα καθαρισμού τελευταίας τεχνολογίας. Επίσης υπάρχει και τεχνητός καταρράκτης υπερχείλισης για την ανακύκλωση του νερού, ο οποίος διασχίζει ένα ποταμάκι και καταλήγει σε μια λιμνούλα στην άκρη της πισίνας, ενώ έχει τοποθετηθεί και φωτισμός για τις νυχτερινές βουτιές.
Μάλιστα η πισίνα, σύμφωνα με την εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ", χρησίμευσε σε απόδραση στην κυριολεξία, καθώς δύο από τους κρατούμενους που εργάζονταν στην κατασκευή της χρησιμοποίησαν τα μπάζα της εκσκαφής για να δημιουργήσουν ράμπα, να περάσουν πάνω από τον τοίχο και να εξαφανιστούν!

Keywords
Τυχαία Θέματα