ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Κερδίζει πόντους ο Σίμονς

Την απόκτηση του Στέφαν Λάσμε έχει θέσει ως προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός, καθώς θέλει να ενισχύσει τη φροντ λάιν του, ωστόσο δεν πρόκειται να περιμένει για πολύ τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ... Γι’ αυτό εξετάζει περιπτώσεις κι άλλων παικτών, με το όνομα του Σέντρικ Σίμονς να βρίσκεται αρκετά ψηλά στην πράσινη λίστα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης επιθυμεί τη μεταγραφή ενός ακόμα ψηλού, ούτως ώστε να αποτελέσει παρτενέρ του Σοφοκλή Σχορτσανίτη κάτω από τα καλάθια, με τον

Λάσμε να είναι ο εκλεκτός του Έλληνα τεχνικού. Όμως, η υπόθεση του 29χρονου άσου (2,03μ.) περιπλέχτηκε πριν από λίγες ημέρες, αφού ο ίδιος ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA και ζήτησε χρόνο από το τριφύλλι.

Πρόθεση των Κυπελλούχων Ελλάδας είναι να περιμένουν τον παίκτη για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά ήδη έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Σέντρικ Σίμονς! Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,08μ.) φέρνει αρκετά στο στυλ παιχνιδιού του Τζέιμς Γκιστ, τον οποίο ήθελε ο Πεδουλάκης στην ομάδα αλλά το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στάθηκε εμπόδιο στη μεταγραφή.

Έχει αγωνιστεί τρία χρόνια στο NBA με Χόρνετς, Καβαλίερς, Μπουλς και Κινγκς, καταγράφοντας 2,2 πόντους και 1,9 ριμπάουντ σε συνολικά 75 εμφανίσεις, ενώ γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, αφού τη σεζόν 2010/2011 έπαιζε για λογαριασμό της Καβάλας. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο την πέρασε στα ισπανικά παρκέ με τη φανέλα της Εστουδιάντες, με την οποία έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.

Keywords
Αναζητήσεις
σιμονσ παο
Τυχαία Θέματα