Η Ίντερ νικήτρια του Trofeo TIM (VIDEOS)

11:22 22/7/2012 - Πηγή: AEK365

Για δεύτερη σερί σεζόν, η Ίντερ κατακτά το Trofeo TIM που αυτή την χρονιά πραγματοποιήθηκε στο Μπάρι κερδίζοντας και την Μίλαν και την Γιουβέντους σε αγώνες διάρκειας 45 λεπτών ο καθένας.
Στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά, η Ίντερ αντιμετώπισε την Γιουβέντους με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να ξεκινά δυνατά αλλά τον Χαντάνοβιτς να δίνει τις λύσεις κάτω από τα δοκάρια της Ίντερ. Στο 11ο λεπτό, η ομάδα του Μιλάνου πέτυχε το γκολ της νίκης

με τον Κουτίνιο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άλλη μια "γκέλα" του Λούσιο ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει καλά στην Γιουβέντους. Στην συνέχεια ο Ζόναθαν έχασε καλή ευκαιρία για να κάνει το 2-0 με την Γιουβέντους να προσπαθεί να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά Μαρόνε και Βιντάλ δεν μπορούσαν να νικήσουν τον Χαντάνοβιτς με αποτέλεσμα να μείνει το 1-0.

Στο δεύτερο παιχνίδι, η Γιουβέντους αντιμετώπισε την Μίλαν με τον Αντόνιο Κόντε να διατηρεί αμετάβλητη την αμυντική γραμμή και να αλλάζει τα πρόσωπα σε μεσαία γραμμή και επίθεση. Η Μίλαν είχε τις πρώτες καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι με τον Ταΐβό και τον Ελ Σαραουί αλλά στο 31ο λεπτό ο Τραορέ ανέτρεψε τον Βούτσινιτς με τον Μαυροβούνιο να νικά τον Αμέλια από τα 11 βήματα και να κάνει το 1-0 για την Γιουβέντους. Λίγο αργότερα ο Τραορέ είχε καλή ευκαιρία για να εξιλεωθεί για το λάθος του αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ από το δοκάρι του Λεάλι. Μπόατενγκ και Ρομπίνιο είχαν ευκαιρίες για να κάνουν το 1-1 αλλά τελικά η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 με τον Αντόνιο Κόντε να προβληματίζεται βλέποντας τους Βούτσινιτς, Πέπε και Κάσερες να αποχωρούν τραυματίες εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου.

Στο τελευταίο παιχνίδι, διάρκειας 45 λεπτών, του τουρνουά αναμετρήθηκαν οι δυο ομάδες του Μιλάνου με την Ίντερ να κερδίζει 2-1 και να κατακτά το τρόπαιο. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό με τις δυο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες, η μεν Μίλαν με τον Μπόατενγκ η δε Ίντερ με τον Κουτίνιο και τον Παλάσιο. Στο 16ο λεπτό η Μίλαν προηγήθηκε με γκολ του Ελ Σαραουί αλλά στο 25ο λεπτό η Ίντερ απάντησε με κεφαλιά του Γκουαρίν. Στο 34ο λεπτό ο Παλάσιο πάσαρε στον Ατσέρμπι ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με το οποίο η Ίντερ κατέκτησε το Trofeo TIM για δεύτερης σερί φορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα