Κορίτσια έτοιμα για τους «8»

00:21 6/2/2013 - Πηγή: AEK365

Έτοιμα για μια εξαιρετική εμφάνιση που θα τους δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι τα κορίτσια της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η Ένωση αντιμετωπίζει το Μαρκόπουλο στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας για την φάση των «16» και επιθυμεί να πάρει τη νίκη που θα συνοδευτεί με πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη

να ξεκινήσει στις 21:00 με το βράδυ με το γήπεδο να αναμένεται ασφυκτικά γεμάτο από τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα.

Ο Απόστολος Οικονόμου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλες τους τις παίκτριες και έχει προετοιμάσει κατάλληλα την Ένωση για μια δύσκολη νοκ άουτ αναμέτρηση. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι μια καλή εμφάνιση που θα συνοδευτεί με το επιθυμητό αποτέλεσμα και γι αυτό ο Ενωσίτης τεχνικός έχει ζητήσει συγκέντρωση και προσοχή από τα κορίτσια του, ώστε ο αντίπαλος να μην πάρει χώρους μέσα στο γήπεδο.

Να θυμίσουμε πως στην φάση των «8» και σε περίπτωση πρόκρισης η ΑΕΚ θα βρει μπροστά της τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την Δευτέρα επικράτησε με 3-0 σετ της Πετρούπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα