Αυτά παθαίνουν οι ανυπόμονοι...

Με τη χαρά έμειναν οι (δήθεν) αντικειμενικοί που έσπευσαν να βγάλουν το πόρισμα για στημένο το Παναθηναϊκός - Βίσλα. Διάψευση από τον Μπαζίνσκι, η οποία ξεφτιλίζει για ακόμα μία φορά το αθλητικό μιντιακό σύστημα που βιάστηκε και σκόνταψε!
Από το… πουθενά ξεπετάχτηκαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο Πολωνός ποδοσφαιριστής Μάρτιν Μπαζίνσκι είχε αφήσει υπόνοιες στον Τύπο της χώρας του για το προ οκτώ ετών παιχνίδι του Παναθηναϊκού
με τη Βίσλα Βαρσοβίας.

Άλλο που δεν ήθελε ο αθλητικός Τύπος που χορεύει σχεδόν εξολοκλήρου σε… ολυμπιακούς ρυθμούς και το θέμα πήρε διαστάσεις, χωρίς να γίνει πρώτα ουδεμία διασταύρωση της είδησης.

Τι δεν έκανε η πλειοψηφία των (δήθεν) αντικειμενικών αθλητικών ΜΜΕ;
Δεν αναρωτήθηκαν πώς γίνεται και μίλησε τώρα, μετά από οκτώ χρόνια, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου. Δεν προβληματίστηκαν πώς γίνεται να αναφερθεί σε ένα (ορθά) ακυρωθέν γκολ της Βίσλα, όταν σε εκείνη τη φάση δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας συμπαίκτης του! Θυμίζουμε πως το γκολ είχε μπει στο 85' με το σκορ στο 2-1. Αν το τέρμα μετρούσε, η Βίσλα θα έκανε το 2-2 και δεν θα έχανε με τίποτα την πρόκριση. Αν λοιπόν η Βίσλα είχε αδικηθεί από τον διαιτητή, όπως έγραψε σήμερα ο πολωνικός Τύπος, το λογικό δεν θα ήταν να διαμαρτυρηθεί έστω και ένας παίκτης της; Κάτι που δε συνέβη! Δεν παραξενεύτηκαν με το ότι αναφέρθηκε ως στημένο ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο «παρά πέντε» η πρόκριση του Παναθηναϊκού, με το 3-1 να σημειώνεται με αρκετή δόση τύχης, έπειτα από σουτ του Παπαδόπουλου, με την μπάλα να κοντράρει σε κορμιά και να αλλάζει πορεία η τροχιά της. Δεν έκαναν έστω το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, δηλαδή να πάρουν τον Μπαζίνσκι ένα τηλέφωνο για διευκρινίσεις.
Αντιθέτως, το μόνο που έβλεπαν μπροστά τους ήταν οι λέξεις «Παναθηναϊκός» και «στημένο» και από την πολύ χαρά και ανυπομονησία εκτέθηκαν...

Ο λόγος; Ο Μπαζίνσκι τόνισε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr πως ποτέ δεν έκανε τις επίμαχες δηλώσεις!

«Οχι, όχι, όχι! Προσωπικά δεν έχω κάνει τέτοιο σχόλιο στον πολωνικό Τύπο για τον αγώνα. Όχι δεν έχω πει τίποτα τέτοιο. Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω για τους αγώνες αυτούς. Είναι παράξενο και δύσκολο για μένα να μιλήσω για τα ματς με τον Παναθηναϊκό και κυρίως για το παιχνίδι που χάσαμε. Διότι κερδίσαμε στον πρώτο αγώνα, βάλαμε γενικά αρκετά γκολ αλλά δεν περάσαμε τελικά», είναι ορισμένες από τις δηλώσεις του Μπαζίνσκι.

Είναι κατανοητό τα υποταγμένα στην μονίμως ευνοημένη από τα σκάνδαλα ομάδα να «ψάχνονται» για να μπλέκουν και το όνομα του Παναθηναϊκού σε μυστήριες υποθέσεις, όμως καλό είναι να κάνουν και μία έρευνα πρώτα, αλλιώς μένουν με τη χαρά και εκτίθενται ανεπανόρθωτα!
Keywords
Τυχαία Θέματα