Στο «καμίνι» για την πρόκριση

00:11 6/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ρίχνεται στη «μάχη» του Κυπέλλου και στοχεύει μόνο στην πρόκριση. Η Ένωση, αντιμετωπίζει τον Διομήδη Άργους στο κλειστό γήπεδο της Κυψέλης και επιδιώκει να πάρει μια νίκη που θα της δώσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16:30 και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για μια σκληρή αναμέτρηση απέναντι σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο.

Ο Γιάννης Αρβανίτης είδε στην τελευταία προπόνηση τους παίκτες του να βρίσκονται σε εξαιρετική

κατάσταση και από την στιγμή που γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Ενωσίτης τεχνικός έχει τονίσει στους παίκτες του τα δυνατά σημεία της ομάδας του Άργους κι επιθυμεί να δει την ΑΕΚ ανταγωνιστική, ώστε να μην δώσει περιθώρια στους αντιπάλους.

Να τονίσουμε πως σε περίπτωση πρόκρισης η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ-ΧΑΝΘ.

Αξίζει να σημειωθεί πως παίκτες και τεχνικό τιμ έχουν δώσει όρκο νίκης και περιμένουν οι οπαδοί τους να δώσουν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου του Πανελληνίου, ώστε να δημιουργήσουν εξαιρετικό κλίμα και τα συνθήματά τους να κάνουν το κλίμα... καυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα