Κοντρέρας: Αν ο ΠΑΟΚ θέλει, θα μείνω

09:21 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μπορεί να εμφανίζεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην Κόλο-Κόλο ωστόσο ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός υπογράμμισε πως αν η διοίκηση του ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της εκείνος πολύ ευχαρίστως να συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrosport", ο Κοντρέρας τόνισε: "Η Κόλο-Κόλο εδώ και χρόνια μου έχει προσφέρει ένα ανοικτό συμβόλαιο.

Όποτε το αποφασίσω, να επιστρέψω σε αυτήν. Αν ο ΠΑΟΚ μου πει να μείνω στην Θεσσαλονίκη, θα μείνω. Ποτέ όμως τον τελευταίο καιρό δεν μου έδειξε ότι θέλω να μείνω. Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μπορεί να με έχουν... τελειωμένο από τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ έχω ακόμα την ελπίδα ότι θα παραμείνω παίκτης του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Θέλω να μιλήσω με τον Ζήση, τον πρόεδρο και τον Παντελή Κωνσταντινίδη και να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που έχει η ομάδα και γνωρίζω την επιθυμία του συλλόγου να αποδεσμεύσει παίκτες".

Πληροφορίες θέλουν τον Κοντρέρας να έχει συμφωνήσει με την Κόλο-Κόλο αλλά να φεύγει από τον ΠΑΟΚ μόνο αν πάρει όλα τα χρήματα που του οφείλονται μέχρι το καλοκαίρι οπότε και λήγει το συμβόλαιο του. Αν μέχρι τότε δεν έχει εξοφληθεί, τότε θα καταθέσει προσφυγή στην FIFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα