Αργούν τα λεφτά στον ΠΑΟ

09:06 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στο σημερινό Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να αποφασιστεί παράταση μέχρι τις 31 Ιανουαρίου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μετά την επιστολή που έστειλαν οι υποψήφιοι επενδυτές από την Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με την επιστολή αυτή, οι Άραβες ζητούν αυτή την παράταση προκειμένου να μην χαθεί χρόνος μέχρι να ψηφιστεί ο Νόμος για επενδύσεις στην Ελλάδα από άτομα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνεπώς, χρήματα δεν αναμένεται

να μπουν άμεσα στα ταμεία της ομάδας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα, να στέλνει επιστολές προς τους μετόχους ζητώντας τους να συνεισφέρουν επιστολές που δεν θα βρουν ανταπόκριση κυρίως στις περιπτώσεις των Πατέρα, Βαρδινογιάννη, Βγενόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ύπαρξη της επιστολής αποκάλυψε η εκπρόσωπος του Βγενόπουλου στο Δ.Σ., κυρία Λομβάρδου η οποία μιλώντας στον NOVASPORTS FM 94.6 και αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει ο Βγενόπουλος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τόνισε: "Καταρχήν να σας πω ότι δεν μιλάω για τον κ. Βγενόπουλο. Δεν έχω ένδειξη ότι έχει αλλάξει γνώμη. Με 0.33 ή με τιμή κάτω από 0.50, καθίσταται το προϊόν της μετοχής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πολύ πιο ελκυστικό για οποιονδήποτε επενδυτή. Αυτό είναι προφανές. Για μένα, επίσης, είναι περίεργο να υπάρχει μια επιστολή από φερόμενο, ενδιαφερόμενο, fund, πρίγκιπα, πριγκίπισσα, όπως θέλετε πείτε το που να δίνει, ουσιαστικά, εντολή στο Δ.Σ. να παρατείνει την ΑΜΚ. Αυτό για εμένα είναι αδιανόητο. Θα εκπλαγείτε, αλλά υπάρχει τέτοια επιστολή".

Keywords
Τυχαία Θέματα