Κόντε: Κεφάλαιο ο Ντελ Πιέρο

14:02 12/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ντελ Πιέρο ήρθε από τον πάγκο και χάρισε την νίκη στην Γιουβέντους επί της Λάτσιο με 2-1 μια νίκη που διατηρεί την Γιουβέντους στην κορυφή με τον Αντόνιο Κόντε να υποστηρίζει πως ο Ντελ Πιέρο αποτελεί κεφάλαιο για την ομάδα του Τορίνο.

Σε δηλώσεις του στο Sky Sport Italia μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Ευτυχώς κάθε φορά

που μπαίνει αλλαγή σκοράρει. Για εμένα, ο Ντελ Πιέρο είναι κεφάλαιο για την Γιουβέντους. Όποτε του ζητώ να παίξει είτε για ένα λεπτό είτε σε όλο το παιχνίδι, έρχεται και βοηθάει".
Για το παιχνίδι με την Λάτσιο, ο Κόντε δήλωσε: "Φέτος έχουμε τόσες πολλές ισοπαλίες κόντρα σε ομάδες όπως η Τζένοα, η Κάλιαρι και η Κιέβο σε παιχνίδια που είχαμε τον έλεγχο. Το ίδιο πήγε να συμβεί και απόψε. Δεν μπορέσαμε να δώσουμε το τελικό χτύπημα όταν έπρεπε, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε παρά το γεγονός πως υποφέραμε αν και δεν το αξίζαμε, αν σκεφτούμε όλα όσα έχουμε κάνει. Θα πρέπει να εξελιχθούμε σε αυτό, αλλά οι παίκτες μου είναι εκπληκτικοί. Κάναμε ένα μικρό βήμα αλλά απομένουν ακόμα πολλά παιχνίδια. Για την ώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Τσεζένα Παλεύουμε για κάτι σπουδαίο επομένως θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Θα υπάρξει χρόνος να τακτοποιηθούν τα υπόλοιπα θέματα. Τώρα πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα