«Κοιμόταν» ο Πεπ, έκανε πάρτι η Ρεάλ…

23:45 29/4/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-4 (0-1)
Γήπεδο: Allianz Arena

Τίκι τάκα και κατοχή εσείς, γκολ και ουσία εμείς! Η Ρεάλ δεν έχει πάει τελικό από το 2002, ενώ στο ενδιάμεσο έχει χάσει τέσσερις ημιτελικούς και μάλιστα τρεις στη σειρά (2003, 2011, 2012, 2013). Ωστόσο το πάρτι της «βασίλισσας» μέσα στο Μόναχο επί της Μπάγερν δεν έχει προηγούμενο. Οι Μαδριλένοι

υπό την καθοδήγηση του «μαέστρου» Αντσελότι, που έπιασε στον ύπνο τον Γκουαρντιόλα, κέρδισαν με 4-0 και φουλάρουν για το 10ο. Στον τελικό της Λισαβόνας θα βρουν είτε τον παλιό τους γνώριμο, Ζοσέ Μουρίνιο, είτε τη μισητή συμπολίτισσα, Ατλέτικο! Ανούσια και φλύαρη η Μπάγερν, έπεσε στην παγίδα του Αντσελότι και των παικτών του που «χτύπησαν» στα στημένα και στις κόντρες.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Nτι Μαρία έκανε το γύρισμα από δεξιά αλλά ο Νόιερ έπεσε και μάζεψε εύκολα, ενώ στο 9' μετά από βαθιά μπαλιά απ' την άμυνα της Ρεάλ, ο Νόιερ βγήκε με το κεφάλι κι έδιωξε αλλά η μπάλα πήγε στον Μπέιλ. Ο Ουαλός προσπάθησε με τη μία να σκοράρει από μακριά αλλά αστόχησε. Η Μπάγερν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή στην αρχή του αγώνα, αλλά η Ρεάλ σωστά διαβασμένη δεν απειλούνταν και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα. Στο 12ο λεπτό το σουτ του Ντι Μαρία από πλάγια θέση, πέρασε ψηλά άουτ, ενώ παρά την υπεροχή των βαυαρών, η Ρεάλ ήταν εκείνη που ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι στο 15ο λεπτό ο Μόντριτς εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Ράμος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0, βάζοντας πολύ δύσκολα στην ομάδα του Γκουαρντιόλα. Στο 17' ο Ντάντε έκανε ένα δολοφονικό μαρκάρισμα που σήκωνε ακόμη και κόκκινη και στο 20' η Ρεάλ πήρε κεφάλι δύο τερμάτων με πανομοιότυπο τρόπο. Ο Ντι Μαρία εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά ο Πέπε βρήκε λίγο την μπάλα και ο Ράμος με νέα κεφαλιά έκανε το 2-0. Μάλιστα ο Ισπανός έγινε ο πρώτος αμυντικός στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που πέτυχε δύο γκολ σε ένα ματς.

Η Μπάγερν είχε την κατοχή αλλά η Ρεάλ είχε την ουσία. Οι Βαυαροί είχαν το πρώτο τους σουτ στο 25', με τον Ριμπερί και την μπάλα να περνά άουτ, όπως άουτ πέρασε και το μακρινό σουτ του Ρονάλντο στο 27'. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Μπάγερν, στο 34' η Ρεάλ έφυγε ιδανικά στην κόντρα, ο Μπενζεμά έδωσε κάθετα στον Μπέιλ, εκείνος πάτησε αριστερά στον αμαρκάριστο Ρονάλντο που με πλασέ νίκησε τον Νόιερ κι έκανε το 3-0! Μάλιστα στο 36' ο Κριστιάνο είδε εκτός θέσης τον Νόιερ και από 40 μέτρα περίπου έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ λίγο έξω πέρασε και το σουτ του Ρόμπεν στο 40' με την μπάλα να έχει κοντράρει και στον Πέπε.

Η Ρεάλ προσπάθησε να απειλήσει στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό ο Αλάμπα έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ από αριστερά αλλά ο Ράμος ήταν πάλι εκεί κι έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή, ενώ στο 57' ο Ρόμπεν έκανε το σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στο 60ο λεπτό ο Ριμπερί έκανε όμορφη ενέργεια, μπήκε στην περιοχή κι έκανε το σουτ, αλλά ο Κασίγιας έπεσε και μπλόκαρε, όπως έκανε και ο Νόιερ σε πλασέ του Κοεντράο στο 65'. Στο 73ο λεπτό ο Γερμανός κίπερ πρόλαβε σωτήρια τον Ντι Μαρία, ενώ στο 76', στο 77' και στο 78' τα σου των Γκέτσε, Αλάμπα και Κρόος, πέρασαν λίγο άουτ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ κάτω από το τείχος της Μπάγερν κι έγραψε το 4-0.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Αλάμπα, Μπόατενγκ, Ντάντε, Λαμ, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος, Μίλερ (72' Πισάρο), Ρόμπεν, Ριμπερί (72' Γκέτσε), Μάντζουκιτς (46' Μαρτίνεθ)

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχαλ, Πέπε, Ράμος (75' Βαράν), Κοεντράο, Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία (84' Καζεμίρο), Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (80' Ίσκο)

Keywords
Τυχαία Θέματα